donderdag 12 februari 2015

Accuraat werken

Mensen die accuraat werken kunnen neigen naar extreem perfectionisme. Je hoeft niet altijd je eigen werk of dat van anderen te controleren. Je streeft naar nauwkeurigheid en probeert kwalitatief goed werk af te leveren. Je probeert fouten te voorkomen en ziet erop toe dat niet alleen je . Ook kan door het werken via een vast schema de creativiteit de kop .

Het wordt weleens gevraagd tijdens het sollicitatie. Iemand met een hoge mate van nauwkeurigheid is in staat secuur te werken en. Waarom werk je normaal minder nauwkeurig? Controleert de kwaliteit van het werk (met betrekking tot nauwkeurigheid).


Teamgericht en accuraat kunnen werken zijn vaardigheden die we erg op prijs stellen. Wil je graag werken in een ruim en goed uitgerust atelier? De HSSEQ medewerker is verantwoordelijk voor de implementatie, het handhaven, de verdere ontwikkeling en de controle van . Je controleert en dubbelcheckt accuraat alles wat binnen en buiten gaat.

Onze klant is een SEVESO – bedrijf dat opslagmogelijkheden aanbiedt voor . Accuraat vacatures beschikbaar in Peer op Indeed. Competenties uit het kernprofiel. Search for: This is the error message in the. Vertalingen in context van nauwkeurig en werken in Nederlands-Engels van Reverso Context: De indicatoren van het stabiliteits- en groeipact zijn duidelijk . Commercieel medewerker binnendienst gezocht!


Als commercieel medewerker binnendienst ben je de scha. Kom jij werken in de keuken van het Rode Kruis Ziekenhuis, waar wij nog zelf koken? Beschrijf een situatie waarin de planning uitliep omdat je je werk grondiger wilde.


Wat doe je om fouten te vermijden in je werk ? Stap met Werk en Vakmanschap in de wereld van metaaltechniek. Ambieer jij een functie waar kwaliteit, veiligheid en accuraat werken op staan? Iemand die accuraat te werk gaat, maakt weinig of geen fouten en streeft ernaar om de perfectie te . Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan je accuraat werken dan zijn wij op.


Als deurwaarder, ook wel gerechtsdeurwaarder genoem werken wij direct voor ondernemers en als partner voor de advocatuur en incassobureaus.

Goede bekwaamheid in vreemde talen, commercieel gevoel, accuraat werken en kunnen werken met computers zijn belangrijke eigenschappen van een . Ben je op zoek naar een tijdelijke baan waarvoor je geen speciale opleiding nodig hebt? Voor onze opdrachtgever, een middelgrote organisatie in de Techniek . Efficiënt en accuraat werken dankzij Revit. Voor een gerenommeerde steigerbouwer heeft Cadix een Revit bibliotheek ontwikkeld met alle steigercomponenten . Voor het accuraat picken van medicijnen, radioactief materiaal voor nucleaire geneeskunde, diagnostica en reagentia is goed zicht op . Hoe controleert u zelf uw werk op fouten?


Wanneer was de laatste keer dat u dit heeft gedaan? Je verzorgt accuraat en nauwgezet de voorbereidingen van de leveringen. Je staat in voor het verplaatsen, stapelen, laden en lossen van goederen, dit kan met . Wij werken alleen met gecertificeerde professionals zodat u zeker weet dat er een vakman voor u werkt. Natuurlijk ben je proactief in jouw functie, kun je uitstekend zelfstandig - maar ook in . Ik werk goed in teamverban maar kan ook goed zelfstandig werken.


Werktempo - De mate waarin iemand binnen de gestelde tijd het werk klaar . Ben je in het bezit van een VMBO diploma richting de techniek of gelijkwaardig en kun je zelfstandig en accuraat werken dan heb je bij ons mogelijkheden om . Wat vinden wij nog meer belangrijk? Werken bij The Dylan Amsterdam betekent werken in een luxe boutique hotel en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts