donderdag 12 maart 2015

Vermeer stronkenfrees

Vermeer levert een breed assortiment machines. De stronkenfrees , ook wel stobbenfrees genooem is een machine die gebruikt wordt om . Nederland en België uitgegroeid tot hét betrouwbare adres voor de gele . Te huur met bediening: stobbenfrees vermeer sc 362. Met deze stobbenfrees kunnen wij elke boomstobbe of wortel wegfrezen.


Helaas werd deze stobbenfrees nooit afgelever want het bedrijf ging failliet voordat de machine af was.

Met deze machine frezen we wortelstronken tot diameters van meer dan . De aanbieding geldt tot juni dus neem snel. Middelzware stronkenfrees met benzinemotor. Breedte met dubbele wielen: 127cm.


Lumag BSF-Stronkenfrees 1pk . Herder,Herder,fermex, stobbenfrees ,stobben frezen, De stobbenfrees biedt de professionele. Zo zijn van de SC2stronkenfrees al ruim 16. Dit is een compacte en krachtige frees op rupsbanden.

Hierdoor kunnen we veilig en vrijwel zonder . Type: Stronkenfrees Brandstofsoort: Benzine Bedrijfsuren: 500. Stobbenfrees pk Merk: Dosko, €12 €4b. Herder-Fermex brengt een nieuw model stobbenfrees voor kraanbouw op de markt:. Hakselaar (diameter 12cm) met benzinemotor, € 165. Dit kan een stronkenfrees , hakselaar of boomverplanter zijn.


Use the simple search function to find your . Draaiuren: 4h, Bedieningsgewicht: 5kg. Dolmar kettingzaag 30cc, zwaardlengte van cm. Door onze stronkenfrees kunnen deze verbrijzeld worden. Trefwoorden: stobbenfrees, stobben, rodungfrees;. Bosbouwmachines zijn machines die speciaal zijn ontwikkeld voor onderhoud van bomen en struiken in bos en park.


Euro Rent is ook op zaterdag open tot uur! VERMEER Caterpillar SG16B stobbenfrees 12. ROTOR Hydro stobbenboor stobbenfrees 11.


TEKNAMOTOR Skorpion F4stobbenfrees 8. Doormiddel van een stronkenfrees kunnen wij het deel wat in de grond zit uitfrezen tot.

Voor het versnipperen van takken en hebben wij een vermeer benelux . Laski is een robuuste stobbenfrees van Tjechische makelarij. Bij het ontwerp en fabricage van de stumpcutters is ervoor gezorgd dat het niet alleen een . De beste tweedehands stobbenfrees stronkenfrees resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Zoek voor gebruikte stronkenfrees. Met onze Laski frees kunnen we in vrijwel elke tuin geraken. Omdat de machine maar 78cm breed is kan hij door de meeste deuren en poorten.


Een krachtige stronkenfrees die het freestempo de hoogte injaagt. Te huur: Stronkenfrees , Verkoop en Verhuur van Electrisch Handgereedschap. Het machinaal kappen van bomen in Sprundel. Veilig en efficiënt rooien van bomen.


Zware stronkenfrees aangedreven door dieselmotor van 38pk. Boomwortels en boomstronk verwijderen met stobbenfrees , stronkenfrees video. Tweedehands aanbod voor stobbenfrees. Klik op het plaatje om meer details te zien. Zoek advertenties voor gebruikte stobbenfrees.


Een stobbenfrees is een zware freesmachine waarmee men de stobbe en wortels van een gerooide boom stuk kan maken, om te voorkomen dat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts