woensdag 8 april 2015

Den boer roosters

Producttypering (algemene omschrijving). Veeroosterplaten die voorzien kunnen worden van een kunststof kap of van een kunststof kap met een rubberen flap . Aslast van ton; Lengte van tot en met meter; Spleetbreedte mm; Balkbreedte 1mm . CJ Nieuw-Lekkerland Tel +(0)026info@ denboerbeton. Den Boer Beton is al jaren leverancier van een aantal roostervloeren in ligboxenstallen.


De sleufvloer is al meer dan tien jaar op de markt. Voor een mooie afwerking van de vloer bij een convectorput, kunt u kiezen uit een standaard convectorrooster of een op maat gemaakt rooster. JBr, Den Boer , TLa, Laarhoven van. Naam, Volledige naam, Naam, Volledige naam. Groene Vlag- roostervloer + flappen.


Roosterblokkade , FDV, Facilitaire Dienstverlening. De standaard roostervloer zal binnen enkele jaren niet meer. Sleufvloeren Semi- roosters Semi-dichte vloer Roosterachtig Dichte vloer. En honderd gekken meer, die zo veel wonder werken, Verrigten, als een Boer doet met een gortig werken. Is zeker kinder-spel, en niet als zotterny; Waarom . HipHopHuis Ontwerp Almost Modern mieras.


Dejo produceert roosters en traptre- den. De roosters worden zowel van staal, roestvast staal als aluminium gemaakt. Jaap de Boer , productieleider roosters.


HAS Den Bosch, Rooster 2017/20BLOK Untis 2017. IG Geesje van den Boer Rooster blok 05-02-20- 20-04-2018 . Omschrijving: ligboxenstal met roostervloer voorzien van . Lid (COR ) Maarten van Beek 1-1-2018. Om aan de emissienormen voor de MDV certificering te komen is de stal grotendeels voorzien van een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts