maandag 8 juni 2015

Prijs asfalt per ton

In dit artikel vind je een overzicht van de richtprijzen per type asfaltwerken. Meerprijs asfalt SMA-NL roo EVA-bitumen. Bent u op zoek naar een prijs of kosten voor asfalt of asfalteren per m2? Zwammerdam Groep levert zeer concurrerende prijzen tegen de hoogste kwaliteit.


Wat zijn de prijzen voor het asfalteren van een oprit of parkeerplaats?

Dat verschilt per situatie, maar we geven u alvast een duidelijke indicatie. Steeds meer Nederlanders laten tegenwoordig hun tuin asfalteren. Hoewel het bij grote projecten uiteraard meer draait om de prijs per ton , gaat het.


De totaal prijs per ton asfalt is opgebouwd uit een aantal factoren: - koop grondstoffen. Zoals mineraal aggregaat, denk aan steenslag, en bitumen. Aanleg oprit kost – kasseien prijs per m2: Een oprit. De kostprijs voor het asfalteren van een oprit is sterk afhankelijk van de werken die je al dan niet zelf op voorhand doet.


Voor een kwalitatieve dolomiet betaal je al snel €à €per ton.

Een oprit in asfalt is onderhoudsvriendelijk, strak en relatief goedkoop ten opzichte van andere materialen. Info over de plaatsing en prijzen vind je hier. Maar vooral tunnels, bruggen en viaducten drijven de kilometerprijs gigantisch op. Voor het leggen van een asfalt wegdek heb je per kilometer acht . Er wordt hier gemiddeld persoon per jaar van zijn sokken gereden . Drainzand vanaf de zandwinlokaties.


Een complete asfaltploeg kost ong. Door dat te doen met nieuwe soorten asfalt daalt de rolweerstand van de. CO 2-uitstoot, terwijl de prijs in het . Wij hebben plannen om een laagje asfalt over de betonverharding te doen! Omzetting van tegelfietspaden in asfaltfietspaden kost 2euro per meter. Tevens blijkt de onder 2) genoemde asfalteerprijs euro per.


Uitgedrukt als een prijs per geproduceerde ton asfalt betekent dit ongeveer a . Per ton geproduceerd asfalt komt nu ongeveer kg COvrij. Asfalt (teerhoudend) Vooraf verwittigen. Hier kost asfalt ca 130€ per ton en er zit nogal wat verschil in hoe grof.

Hoeveelheid in tonnen, Dagdeel in uren, Kosten per ton. Gebroken asfalt of asfaltgranulaat is uitstekend materiaal voor het verharden van uw tuinpa oprit of parkeerplaats. Het asfaltgranulaat 0-wordt verkregen door een het frezen van oude asfalt. Aantal, Aflever prijs , Totaal Excl. Aanbrengen toplaag asfalt (SMA) ton.


Zagen asfaltverharding , d= 1mm, kant nieuw asfalt t. Ter beschikking stellen vrachtauto, ton , hydraulisch kipbaar uur €. De VBW bevordert de toepassing van het product asfalt en neemt. We zijn begonnen met het asfalteren van de Gaasperdammertunnel. Voor het wegdek verwerken we tot het einde van het jaar maar liefst 75. Per dag zijn ongeveer vijftig ladingen nodig. Capaciteit, 7ton voorraa 3ton per uur . Aanbesteden: de juiste aannemer, de juiste prijs.


Wegverharding van asfalt , binnenplein van betontegels en. Product, Prijs per ton (ex. BTW). Freesasfalt teervrij met rapport, € 00. Bandenwals 1ton Code ONE CALL.


Momenteel is het enkel voorzien voor werken waarbij minder dan 2. Breure bv is specialist op het gebied van aanbrengen van gietasfalt en. Hotboxen en Gietasfaltketels waarin wij ton asfalt per stuk mee .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts