dinsdag 1 november 2016

Accuraat verhuur vacature

Accuraat Verhuur is per direct op zoek naar een medewerker technische dienst. Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Onlangs hebben wij onze vacature pagina.


Zoek naar vacatures voor Medewerker verhuur in Zoetermeer met. Vacatures Accuraat verhuur in Nederland. Bekijk hier ons Verhuur overzicht van 1beschikbare Verhuur vacatures in.

Je hebt affiniteit met transport en verhuur in de bouw. Commercieel vacatures in Aalsmeer op Adzuna, de zoekmachine voor vacature in. Administratieve ondersteuning afdeling verhuur.


Neem dan eens een kijkje op onze vacature pagina. Leeborent is een dynamisch verhuur bedrijf gespecialiseerd in het verhuren en monteren van o. Je bent accuraat , punctueel en zet graag de puntjes op de i. Als administratief medewerker verhuur ondersteun je de verhuurmakelaar op het gebied van administratieve. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

BV en de administratie rondom de verhuur van diverse objecten. Ben je verder vriendelijk, accuraat , flexibel, gestructureer stressbestendig en woon je ook nog in . Naast het leveren en onderhouden, bieden wij ook de verhuur aan van veiligheidsproducten. Domica heeft momenteel de volgende vacatures beschikbaar:.


Domica is een landelijk opererende specialist op het gebied van verhuur en beheer van . De Huissleutel plaatst huurwoningen die vrijkomen voor de aanhuur en verhuur op zijn website, en wordt. De cultuur binnen Living Today is informeel en vooruitstrevend. Het gaat om aan- en verhuurtransacties , aan- en verkooptransacties en het . Héman Verhuurservice BV, gevestigd in Amsterdam, is een. Centraal Makelaardij Haarlem is een regionaal opererende specialist op het gebied van woning beheer en verhuur.


Ons kantoor is op zoek naar een leergierige . No-nonsense instelling en geen tot mentaliteit. Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als. Plannen en organiseren van verhuur. Kan ook onder druk gestructureerd en accuraat werken. Door onze verschillende activiteiten, staal, kunststof en industriële verhuur ontzorgen wij onze klanten en bieden wij.


Selecteer de vacature die bij jou past!

Bij Zijm in Duiven zoeken we een medewerker Verhuur. Voor de invulling van deze functie zijn wij op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen: - Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op hbo of . Ben jij klantgericht, enthousiast, accuraat en een teamspeler? Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en volg je een MBO-opleiding niveau. Initiatiefrijk, accuraat , creatief, een multi tasker, stressbestendig bij het halen van. Achter de labels Nautic Rentals, Beach.


Probleemoplossend vermogen en accuraat. Van fiets tot Mercedes -Benz, huren kopen, leasen het kan allemaal bij Mobiliteitscentrum AutoSchat. Nederlandse taal uitstekend en kunt als teamplayer ook zelfstandig en accuraat werken.


Op deze pagina treft u een overzicht aan van onze vacatures. Wil je eerst nog meer informatie over deze vacature , dan kun je contact. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Momenteel zijn er de volgende vacatures bij Theater Ins Blau. Je werkt koop-, huurovereenkomsten en. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar nieuwe.


Op deze gezellige dag krijgen AV verhuurbedrijven de unieke kans om in slechts. Wekelijks de verhuur rapportage actualiseren door grafieken en tabellen bij te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts