woensdag 5 april 2017

Vale gier kreta

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Er is ook een aantal bijzondere vogels op Kreta , zoals de vale gier , de lammergier en de grijze reiger. Een vogelwaarnemings-project uit Frangokastello , Sfakia, . Je ziet de halsbrekende toeren die ik moest uithalen om de foto te kunnen maken , niet aan af maar ik ben er wel blij mee.


Kreta , vogels van verborgen baaien, dorpjes en wilde mediterrane natuur.

Geoorde fuut, zomertaling, kleine zilverreiger en vale gierzwaluw. En ja overal in de bergen wel wat vale gieren maar verder niet echt veel. In deze kloof kan je ook vale gieren zien. Jeepsafari naar het Lassithi-plateau van Kreta.


Dan fungeert Kreta als tussenstop voor de trekvogels die de winter in Oost- Afrika. Marokko-Pyreneen-Alpen-Corsica-Balkan- Kreta. De Samariakloof op Kreta en het nationaal park Samaria, startpunt.


Griekenland - het voorbeeld van de vale gier op Kreta.

Het grootste Griekse eiland Kreta staat nou niet echt bekend als. Bijna procent van het grondgebied bestaat uit eilanden waarvan Kreta , in het. Na het dorp Velonado volgt de route een oud voetpad door de indrukwekkende Moundroskloof, waar ook vale gieren huizen in de hoge rotswanden!


Beste Ad Wij gaan naar Kreta binnen een paar weken, nl van tot april. Hij landde in een weiland vlakbij de weg. Kreta ligt op de grens van drie continenten,. Kreta is oost-west ongeveer 2km lang en 12-. Mijn reisjes naar Kreta zijn doorgaans eind april begin mei, afhankelijk van.


Vale gier op dood ree in een groeve van de Sint Pietersberg van. Vale Gier Rüppells Grasmus) en. De bekendste zijn Kreta , Rhodos, Lesbos en Kos. U kunt nu uw eigen website publiceren.


Op onze servers is de standaard . Krokodillen en vale gieren in een eenzaam landschap. Net terug van een fantastische wandelweek op Kreta. Als je een auto huurt kun je prachtige tochten maken in een nog relatief vrij rustig gedeelte van Kreta.

De vale gier kan ik inmiddels uittekenen. Bezoek de Kourtaliotiko-kloof op Zuid- Kreta. Lees meer en ontdek de omgeving van. De kloof heeft zijn naam te danken . Mooie kusten en ruige berggebieden met vale gieren.


Kreta wandelen te Footscapes of Crete: Kastellos, Armeni, Frescowandeling, Eleutherna en het Arkadi. Op het einde van de kloof nestelen de vale gieren. Daar waren ook al met groot succes vale gieren uitgezet, maar bij de bestaande. Op Kreta en Corsica komen de dieren van oudsher in kleine . Horeca en toerismeKástellos Rethymno, Kreta volgers. En overal in de rotsen nestelen vale gieren.


Stom, ben ik net mijn telelens vergeten mee te nemen op deze . Cinereous Vulture, Aegypius monachus, Monniksgier, Bijna met uitsterven bedreigd. In de berggebieden van Kreta hebben rivieren en de tijd diepe ravijnen. Vogelspotters kunnen de vale gieren vastleggen die boven de kloof cirkelen.


De bergen en de vele bergkloven zijn de thuisbasis voor de vale gieren. Het is de tweede populairste toeristische attractie op Kreta (na het Minoïsche de lammergier, de steenaren de Hieraaetus (havikarend) en de vale gier. Dadia-bos en de lammergier in de bergen van Kreta. Met wat geluk zien we aan het einde van de kloof vale gieren opstijgen van de rotswanden.


Daarna wandelen we door om naar ons startpunt terug te keren. Wij zagen vele vale gieren tijdens onze wandeling. Aan de linkeroever in de schaduw is het . Iberisch Schiereilan Noord-Afrika, Kreta , het Midden-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts