maandag 9 oktober 2017

Gebroken asfalt prijs

Vind gebroken puin op Marktplaats. Los gestort € 1- in big bag € 2- genoemde prijs is per kuub. Het asfaltgranulaat 0-wordt verkregen door een het frezen van oude asfalt lagen. Aantal, Aflever prijs , Totaal Excl.


Selecteer de hoeveelheid en bekijk uw prijs :. Daarnaast kan het ook als grondstof dienen voor stabilisatie met cement . Goedkoop door heel NL leverbaar, ook in bigbag. Zelf zat ik te denken aan iets van asfalt/ gebroken asfalt ? Toepassing: Menggranulaat van gebroken puin is uitermate geschikt als fundatielaag onder verhardingen. Menggranulaat 0-315mm beschikbaar met certificaat in Enschede eo. Gebroken betonpuin 0/- Steenslagfundering type I, € 00.


Asfaltgranulaat ook wel fijn gebroken asfalt genoemd. De bigbags zijn door geheel Nederland leverbaar, ook losgestort. Als organisatie met zeer ervaren personeel in grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten kunnen wij gebroken puin . Om het allemaal wat betaalbaar te houden denk ik er aan om gebroken beton of asfalt als eerste laag te leggen (zo spaar ik stabilisé uit). Gerecycleerde asfalt Te koop direct bij grondverzet- en loonbedrijven via Entreeding.


Een oprit in asfalt is onderhoudsvriendelijk, strak en relatief goedkoop ten opzichte van andere materialen. Info over de plaatsing en prijzen vind je hier. Prijs is exclusief verzendkosten. Diverse soorten zand en gebroken puin.


Verpakt en geleverd in Big Bags van 1000KG. Een groot assortiment en een snelle levertijd via onze webshop. Voor groter hoeveelheden kunnen wij voor jou een speciale prijs maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts