woensdag 15 november 2017

Palletwagen jungheinrich

Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een hand palletwagen , een . Vind palletwagen jungheinrich op Marktplaats. Voor de elektrische palletwagens ERE, stapelaars ERC, orderpickers enz. Deze ERE 1heeft ten opzichte van zijn voorgangers . De handpalletwagen of pompwagen en de hoogheffende palletwagen hebben geen elektrische aandrijving en gaan op handkracht. Aantal: stuks op voorraad ( identiek ). Jungheinrich zijn we u ook graag van dienst met b. Het bedrijf toont tijdens vakbeurs . Voor meer informatie vraag een offerte aan.


Zeer robuust metalen chassis in U-vorm, ontworpen voor een palletwagen. Het auteursrecht op deze handleiding is in handen van JUNGHEINRICH AG. De video duurt ongeveer minuten. Het interne transportmiddel is een elektrische palletwagen met dissel, . Vind bij Makkina de palletwagen die u zoekt!


Opties, Accu,Acculader,Noodstop,Originele kleur. Elektrische palletwagen Still EGU 18. Verkoopadvertentie JUNGHEINRICH ERD2elektrische palletwagen in Nederland.


Onze pompwagens zijn officieel gekeurd en worden inclusief . Wir produzieren nicht nur Flurförderzeuge wie Hubwagen und Gabelstapler. Wir bieten auch das ganze Spektrum an Lagertechnik und .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts