maandag 25 december 2017

Bril vergoeding basisverzekering

Alleen bij medische noodzaak kom je in aanmerking voor een vergoeding uit de basisverzekering voor een bril of lenzen. Bijvoorbeeld omdat je bijzondere . Welke vergoeding voor Brillen of lenzen ontvang je per zorgverzekeraar? Echter worden deze alleen op medische noodzaak vergoed door je basisverzekering. Een bril of een paar lenzen die je bij de opticien koopt, valt daar zeker niet .

De basisverzekering vergoedt in speciale gevallen brillenglazen. Veel mensen met zichtproblematiek gebruiken de aanvullende verzekering van hun zorgverzekering om een bril te kopen. Dit houdt in dat u de kosten van een bril of van contactlenzen zelf zult moeten betalen tenzij u een aanvullende zorgverzekering heeft die deze kosten vergoed. Vergoedingen bril , contactlenzen of ooglaseren?


Bekijk wat u bij CZ vergoed krijgt. Met de aanvullende verzekeringen van CZ kunt u dit eenvoudig meeverzekeren. Eigen risico, Alleen voor zorg vanuit de basisverzekering (bijzondere gevallen).

In de zorgverzekering kun je een bril vergoeding meeverzekeren. De premiestijging kan namelijk groter zijn dan de . In het vergoedingenoverzicht hieronder vindt u voor de aanvullende zorgverzekering Goe Beter en Best de maximale vergoedingen voor brillen en lenzen in . Deze vergoeding zit meestal niet in de basisverzekering , maar in een. Omdat een aanvullende verzekering voor je lenzen of bril niets te maken heeft met het . Bril vergoeding - Wat vergoedt de zorgverzekering voor brillen ? Toch tot € 7- korting op uw bril of lenzen. Een montuur wordt niet vanuit de Basisverzekering vergoed.


De aanschaf van een bril wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Via aanvullende zorgverzekeringen is wel vaak een vergoeding bril mogelijk. Wat krijgt u vergoed en waar kunt u terecht?


In de basisverzekering is in zeer uitzonderlijke situaties een vergoeding mogelijk voor brillen , denk aan een visuele stoornis als gevolg van een medische . Alleen als er een medische noodzaak is, kun je een vergoeding voor je bril uit de basisverzekering verwachten. Het gaat dan alleen om speciale lenzen of . Sluit je de module Gezichtszorg en Orthodontie af bij je FBTO basisverzekering ?

Dan krijg je een vergoeding voor je nieuwe bril. U krijgt vanuit de basisverzekering geen vergoeding voor een bril , brilglazen , contactlenzen of ooglaserbehandelingen. Een vergoeding is alleen mogelijk als u . Er is een vergoeding voor brillen en contactlenzen vanuit bepaalde aanvullende pakketten. Als u een bril of lenzen nodig heeft vanwege een medische indicatie . Brillenglazen en lenzen als daar geen medische indicatie voor is.


Vanuit de basisverzekering krijg je in enkele medische gevallen een vergoeding voor een bril of (contact)lenzen. Pro Life heeft hiervoor een vergoeding uit de aanvullende verzekering. Als je de aanvullende verzekering All-In-bij Besured hebt afgesloten, heb je voor je bril of lenzen recht op een vergoeding van maximaal € 11- per jaar.


Unieke bril en lenzen module van Ditzo: voor maar € per maand € 1korting op. Bij sommige aanvullende verzekeringen van Promovendum krijgt u een vergoeding voor brillen en lenzen. Wil je een zorgverzekering met een bril vergoeding afsluiten? Op ZorgKiezer kun je iedere zorgverzekering met elkaar vergelijken. Heeft u weer recht op zorgvergoeding voor uw bril of lenzen?


Bij Pearle kunnen we uw vergoeding bij vrijwel alle verzekeraars direct declareren. Zie vergoeding bij medische indicatie. De beste dekkingen, advies en tips voor deze aanvullende zorgverzekering.


Brillen en contactlezen worden niet vergoed vanuit de Basisverzekering. Alleen kinderen onder de jaar krijgen bij medische indicatie een brilvergoeding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts