maandag 8 januari 2018

Psychometrie test

Ga een foto reading aan via telefoon of e-mail met onze mediums uit Nederland en demediums geven hun kijk op uw foto. Hier fotoreading door mediums uit . Direct contact met mediums, paragnosten, helderzienden en tarot kaarten. Als medium kan ik ook werken met de energie van dieren, dus contact met je. Daarnaast kan er een fotoreading per e-mail gedaan worden, dit is een korte .

U bent een aanrader voor een ieder wat een goede oprechte medium bent u. Een fotoreading is een reading die aan de hand van een gestuurde foto wordt gedaan. Bent u op zoek naar fotoreading ? Het medium zal aan de hand van deze foto contact kunnen maken met . Op zoek naar een betrouwbare fotoreading ? Bij een fotoreading zal ons medium uw foto goed bekijken en aan u voortellen wat hij of zij bij deze foto doorkrijgt. Dit kan belangrijke informatie zijn waar u al .

Men gaat met een foto van een al dan niet overleden persoon naar een medium en die . Gebruik maken van een fotoreading ? Spiritueel therapeut en helderziend medium. Spirit Medium helpt u graag verder met de juiste paragnost of helderziende. Als u een foto stuurt naar een consulent is het de bedoeling dat u na het versturen van de foto de consulent belt zodat deze uw foto kan lezen. Je kunt via deze pagina jouw foto sturen naar het door jou gekozen medium. Ik ben Medium , Tarotist en Numeroloog.


HelderhorendHoogsensitief Medium. Ik kan je steun en inzicht geven in je leven op verschillende vlakken. Een helderziende is een medium die uw toekomst kan voorspellen. U kunt de fotoreading ALTIJD doorsturen naar uw consulent. Betekent letterlijk: het lezen van een foto.


Elk mens draagt in zijn energieveld informatie met zich mee. Wil je graag een foto-reading via een telefonisch consult? Via het onderstaand formulier kun jij een foto uploaden en doorsturen naar de door jou gewenste .

Zowel de dieren, mensen als omgeving. Hallo ik ben Rosalie, en ben van Antwerpen, ik ben een helderziend en helder voelend medium. Om al je vragen te beantwoorden krijg ik hulp van . Top paragnosten ), Verzend fotoreading. In een foto, waar een persoon op staat, staan voor een paragnost of medium soms wel meer dan duizend woorden.


Hierbij maakt het niet uit of er . Tijdens een telefonisch consult kun je gebruik maken van een fotoreading. Medium en paragnost Louise is regelmatig aanwezig om al jouw vragen te . U maakt een afspraak met een van onze mediums wanneer het medium u kan . Van uw dierbare overledenen ,of van u zelf dat kan. Medium , heldervoelend en -wetend verschillende kaartleggingen fotoreading zeer accuraat met invoelen van relaties. Twee dagen van te voren kun je een afspraak maken met het gewenste medium.


Odette kan in uw foto's informatie, gedachten, karaktertrekken, ziektebeelden,. Foto reading werkt snel en gemakkelijk. Seonah kan in uw foto verschijnselen, informatie, gedachten, karaktertrekken, mankementen. Ontdek hier u Samya Intuitive Coaching Medium kunt bereiken.


Reading en fotoreading van allerhande . U kunt hier een foto aan CARLA sturen voor een fotoreading. De fotoreading vindt plaats tijdens het telefoongesprek. Altijd al willen weten wat een foto over u kan vertellen? Stuur uw foto in voor een fotoreading ! Leer uzelf beter te begrijpen door een reading aan te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts