donderdag 5 april 2018

Paasbrunch kaatsheuvel

Bij Anton kunt u terecht voor een goede kop koffie met een stuk Ketskoek of een lunch of diner met bijzondere bieren en wijnen in een sfeervolle omgeving. Onze koks hebben voor u op 1e paasdag voor u een feestelijke familie brunch samengesteld. Restaurant Kaatsheuvel Restaurant Tilburg. Roestelbergseweg 2; Algemene voorwaarden; 5171RL Kaatsheuvel ; Privacystatement. Deze gegevens worden alleen gebruikt om een . De Molen Kaatsheuvel is een uniek restaurant gevestigd in een eeuwenoude graanmolen, een monumentale locatie met een eigentijdse sfeer.


Bij Anton, Kaatsheuvel : Bekijk onpartijdige beoordelingen van Bij Anton, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Paasbrunch (1e en 2e paasdag) vangt aan vanaf 11. De beste brunch in Waalwijk, Nederland: Bekijk 1. Pieckplein in Kaatsheuvel op met lekkere geuren en heerlijke gerechten uit foodtrucks live muziek! Pieckplein #festival #foodtrucks #livemuziek #kidsfun # gezelligheid # Kaatsheuvel #mooievenement Grand Café Du Nord.


Het Genieten in Kaatsheuvel is superleuk om in de zomer met de kinderen naartoe te fietsen door de Duinen. Wilt u geen gebruik maken van de kerstbrunch of het kerstdiner maar wel genieten van een hapje en een drankje? Probeer een van onze 1pannenkoeken, laat een feest organiseren of kom eens langs voor een van onze recreatieactiviteiten. Maoske verzorgt al ruim jaar catering in de regio van Tilburg en Kaatsheuvel.


Hieronder kan u direct online bestellen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Een unieke en luxe locatie om uw huwelijk, feest of bijeenkomst te vieren. Kamperen vlakbij de Efteling in Kaatsheuvel.


Camping in Kaatsheuvel Bent u op zoek naar de ideale vakantiestek voor de zomervakantie? Iedere zondag uitgebreide brunch in buffetvorm. Zwemmen voor de kinderen tijdens . Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg A5 vlakbij Tilburg en Breda: grootste, meest veelzijdige hotel in Midden-Brabant.


Kamers, zalen, restaurant, wellness. Home Paasbrunch High Coffee High Tea High Soup Vrijdagavondmenu Koopzondagen Contact. Grotestraat 151HD Waalwijk Telefoon: 04-.


Gezellig met de familie of vrienden? Wij hebben iedere zondag een Sunday Brunch ! Met een scala aan overheerlijke gerechten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts