woensdag 1 augustus 2018

Grotere groene container aanvragen

U kunt containers omwisselen voor een ander formaat, container(s) inleveren of extra container (s) aanvragen. Met dit formulier kunt u een kleinere of grotere gft - container aanvragen , een beschadiging of vermissing melden, of een KCA-box en liter gft- keukenemmertje . De grijze container is voor het restafval en de groene container voor het groente-, fruit- en tuinafval. U kunt telefonisch een nieuwe container (kliko) aanvragen.


Ruilen of aanvragen minicontainers.

Ik wil mijn huidige 1liter GFT -container ruilen voor een 2liter GFT-container. Aanvraag extra restafval container. Wilt u een nieuwe grijze container voor huisvuil of een nieuwe groene container voor gft-afval? Een grijze container voor restafval, een groene container voor groente-, fruit- en.


Het is mogelijk om een extra container aan te vragen. U kunt één keer per jaar gratis een extra gft - of papiercontainer aanvragen. U kunt een extra grijze restafval, groene gft -container of papiercontainer aanvragen.

Neem hiervoor contact op met onze . De tweede grijze container is herkenbaar aan zijn rode deksel. Ook kunt u een tweede of derde gft -container aanvragen. Heeft u op dit moment één kleine . U wilt een nieuwe grijze container voor huisvuil of een nieuwe groene container voor gft-afval. U dient uw aanvraag in omdat de huidige container kwijt of kapot . Gft-containers horen bij een adres, niet bij een persoon.


Als u verhuist, moet u de container achterlaten. In deze gevallen kunt u gratis een minicontainer aanvragen, omruilen of laten ophalen: Als uw minicontainer kapot is. Als u een container wilt omruilen voor een kleinere of grotere. De nieuwe minicontainers zijn grijs met een groene deksel.


In de gemeente Werkendam werken we met een grijze (rest), een groene (gft) en een papiercontainer. Dan kunt u geen papiercontainer aanvragen. Een grote groene container ruilen voor een kleine, € 200.


Voor de afvalinzameling in gemeente Hof van Twente heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de volgende minicontainers: een 1of 2liter groene. Het aanvragen van een extra groene container (2liter).

Het omruilen van uw groene container (1liter) voor een grote groene container (2liter). Dar werkt met verschillende inzamelsystemen. De containers, afvalzakken en afvalbakken kunnen per gemeente verschillen.


De gemeente geeft u als inwoner afvalcontainers in bruikleen. Logischerwijs betaalt u per lediging van een grote container meer dan voor een kleine. Voor het omwisselen van een kleine minicontainer voor restafval naar een grote minicontainer moet u € 200 . Wilt u een container aanvragen , een grotere , een kleinere of een extra container ? In de groene container (of grijze container met groene deksel) verzamelt u . Is uw container voor restafval of groente-, fruit- en tuinafval ( gft -afval) ernstig beschadigd? Net als tuinafval mag dit in de groene bak.


Aan het aanvragen van een grotere bak zijn geen kosten verbonden. U kunt een nieuwe container voor huisvuil, gft of papier aanvragen wanneer deze is beschadigd of. Het omwisselen is alleen mogelijk voor uw restafval- of GFT container. U kunt kosteloos een extra gft -container aanvragen bij HVC.


U kunt gratis een extra of grotere groene container aanvragen bij Waardlanden. U kunt uw container ook omruilen voor een kleinere of een grotere container. U kunt eenmalig gratis uw container omwisselen voor een grotere of kleinere.


Vanaf dat moment kunt u afvalcontainers aanvragen voor gft - en pmd-afval bij de. Naast het standaardpakket (een grijze afvalcontainer voor het restafval en een groene afvalcontainer voor het groente-, fruit- en tuinafval) is het mogelijk om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts