maandag 17 december 2018

Wijnen uit le marche

Het handelsmerk van La Marche zijn de frisse witte wijnen. Uit het meervou le Marche , is de naam van de huidige regio ontstaan. In de Marchestreek spelen wijnproducenten wel met het idee om internationale.


Superiore geeft aan dat de wijn uit het kwaliteitsgebied bij Ascoli Piceno komt, . Al sinds de vijftiende eeuw wordt . Mache is de wijnregio halverwege Italië aan de Adriatische kust.

Van simpele boerenwijnen tot ofwel topwijnen geproduceerd bij diverse lokale wijnboeren. De Marken hebben dan ook een aantal mooie witte wijntroeven in handen. Uit de heuvels rond Macerata komen de frisse witte wijnen met de naam Colli . Het is een regio met prachtige bergen, heuvels en rivieren die van de Apennijnen naar zee.


De Vernaccia Nera is een ander minder bekend rood ras uit de Macerata. Ik ben op reis met drie professionele wijnproevers uit Vlaanderen die op een dag misschien proeverijen doen. Lacrima uit de Marche is een rode wijn die bij vis wordt gedronken.


De Marken is een regio in het midden van Italië aan de Adriatische Zee.

Diep robijnrode volle intense wijn met veel rood fruit en kruiden. Na jaar werk is Le Caniette gekomen met een wijn. Tot enkele jaren geleden leek het wel of de wijnen uit Le . Verdicchio dei Castelli di Jesi, een begrip! Bij Guerrieri kwamen we de eerste rode wijnen tegen uit de regio, een Colli Pesaresi DOC van de . Wijn uit de Marche proeven bij Casa Onda. Graag nemen we u mee naar een van de vele wijnboeren in de Marche waar tegen een kleine vergoeding diverse.


Eigen import, dus direct van de wijnmaker. De rode en de witte wijnen uit de ZENIT lijn zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en kunnen in het. De familie Pantaloni - bestaande uit een vader, moeder, twee zussen en . Welnee joh, wijn uit de Marken, daar wordt overheen gekeken.


In België wordt dit wijnhuis overigens vertegenwoordigd door Entrepot du Vin . De regio bestaat voor een groot gedeelte uit de Apennijnen, heuvels. Marche wijn , wijnhuizen en informatie uit wijnstreek Marche: Het gewest Marche. De Marche , rijk aan culinaire tradities, hebben met wijsheid de kruiden en vetten, de. Groot is de verscheidenheid aan wijnen uit dit gewest: wijnen met . Een specialiteit uit De Marken die je moét proeven als je er bent is .

Het landschap van le Marche in Italië doet de meeste mensen denken aan. Uit deze streek komen ook een heleboel lekkere wijnen : de verdicchio wijn , lekker . Wijnhuizen uit de omgeving komen naar de enoteca en bieden daar hun. Dit gebied ligt pal naast Umbrië aan de . De-heerlijke- wijnen -van-Centanni-en-de-prijswinnende-Pecorino-heerlijk-om-te proeven-in- le marche -Agriturismo-villa alwin-glamping. Je vind le Marche in Midden-Italie, in het oosten grenzend aan de Adriatische.


Deze druiven worden uiteraard gebruikt voor de productie van wijn. Ontdek de heerlijke wijnen uit Italië. Rosso Conero wijnen uit het Conero gebied aan de kust.


Vin Unique - bijzondere wijnen voor scherpe prijzen. Exclusieve degustatie met Conti Degli Azzoni uit De Marken. Wanneer je Sirolo hebt bereikt, kun je de auto . Deze Ciu Ciu Bacchus is een verleidelijk lekker Rosso Piceno! Vol rood en donker fruit, sappig, met kruidigheid en frisheid. De kustlijn van de Marche is ongeveer 1km lang en bestaat uit zand- en kiezelstranden.


Italiaans diner met verrukkelijke wijnen uit de streek. De druiven komen uit de streek Marche rond de heuvels van het plaatsje Jesi. Vincisgrassi: Een Lasagne Die Geen Lasagne Is!


Historische gebouwen in steden en dorpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts