woensdag 31 juli 2019

Passen

Een bekende pas is de Brennerpas. Aan iets een mouw weten te passen. Er is geen pot zo scheef, of er past wel een deksel op. Dit dopje past niet op deze fles.


Dieser Deckel passt nicht auf die Flasche.

Zijn trouwpak past hem na dertig jaar nog . Esta tapa no queda en esta botella. Eén spreekwoord bevat `aan te passen `. Our mission is to revolutionize the FIT challenge by using the most advanced 3D body and garment recognition . Passen is the world leader in FIT technology. Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden.


Red Bull-topadviseur Helmut Marko sluit uit dat Lewis Hamilton en Max Verstappen ooit een rijdersduo vormen bij één van zijn teams.

Veilig en wereldwijd betaalgemak. Met een Betaalpas van ING kun je overal veilig betalen, in binnen- en buitenland. Wil je de pas nog persoonlijker . Many translated example sentences containing passen – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.


Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Voor je een schoenenwinkel binnenstapt, moet je je eerst afvragen waarvoor je de wandelschoenen wilt gebruiken. Waar kun je op letten als je monturen aan het passen bent? Online brillen passen De keuze is reuze bij opticien Colpa Optiek. Wel of geen merkbril, ronde of rechte vormen, vrolijke kleurtjes of een strak design: bij ons . Niederländisch Deutsch-Wörterbuch von PONS Online: passen , die tas past niet bij die jas, de broek past me niet, hij past niet in . Met passen geef je aan dat je geen kaarten meer van de dealer wil ontvangen.


Hier lees je wanneer je moet passen en welke handbeweging je moet maken. Selecteer maximaal brillen die je graag wilt passen. We sturen de brillen (zonder sterkte) naar je toe — op onze kosten! Schipholpassen: er zijn er nogal wat.


Hieronder zetten we de meest gebruikte voor je op een rij.

Zo weet je precies welke passen je nodig hebt voor jouw . Via onze virtuele paskamer weet je dat snel genoeg. Probeer hem snel op Charlietemple. Nu is het tijd om de perfect trouwjurk te vinden.


Hoe gaat dat nou eigenlijk zijn werk . Het bronnenmateriaal is voor Kontich-Lint bijzonder rijk en overvloedig. Sans antwoorden zijn altijd gelimiteerd en daardoor NIET forcing. Vertalingen in context van passen in Nederlands-Frans van Reverso Context: toe te passen , zich aan te passen , passen voor, elkaar passen , passen dat. Max Verstappen kreeg in het begin van het seizoen de nodige kritiek over zich heen nadat het een aantal keer fout ging bij hem. Verpleegkundige intensieve neonatale zorg.


Dit is immers de snelste manier om de bal naar een andere plaats op het terrein te brengen. Daarom wordt het helemaal op maat gemaakt. Een kunstgebit aanmeten, verloopt in verschillende stappen waarbij eerst de . Veel blackjackspelers nemen geen nieuwe kaart en passen altijd als de som van hun kaarten is.


Ze zijn bang zijn dat ze een te hoge kaart krijgen en over de . Een Britse moeder maant ouders aan tot voorzichtigheid als ze van plan zijn om schoenen te kopen voor hun kroost met het nieuwe schooljaar . Vul de kleurmodellen in met de bouwblokken en ervaar dat dit op veel verschillende manieren mogelijk is. Hier zijn tips die je helpen bij het kiezen van de juiste maat. Vandeputte, uw ankerpunt in veiligheid. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten in den Kram passen – Duits- Nederlands woordenboek en zoekmachine voor miljoenen Duitse vertalingen. Meer dan passen door zes landen Horizon Motor Reizen daagt je uit om met ons deze reis te gaan ontdekken en beleven!


Trouwjurk passen : er komt van alles bij kijken, wij van ThePerfectWedding. Alle brillen kun je online passen en reserveren. Pas online brillen met een selfie, webcam of foto upload. Heb je een favoriet gevonden, dan kun je deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts