vrijdag 18 juli 2014

Hijskraan dickie intertoys

Met deze Mega Kraan kun jij de grootste klussen aan! Na een uur spelen met de hijskraan was het ophaal koortje vast gelopen. Dickie Air Pump - Kraanwagen (57cm) nieuw. Vind hijskraan nieuw op Marktplaats. Koop of Verkoop hijskraan op Marktplaats.


Poppetjes kosten bij de intertoys nog € 16. Je bestelt het bij Online Speelgoedwinkel Lobbes. Wij bieden je een ruim assortiment en veel merken. Voor 21:besteld is de volgende werkdag in. Intertoys Mega crane Kraan voor kinderen.


De hijskraan is wel meter hoog en kan echt draaien en vracht optillen. De besturing van de hijskraan gaat via de meegeleverde afstandsbediening. Doorzoek de Kelkoo categorie Speelgoed op dickie hijskraan. Deze coole kraan is maar liefst meter hoog en is dus prachtig speelgoed voor de kleine bouwvakkers.


Vergelijk meer Speelgoedvoertuigen aanbiedingen op Beste. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor hijskranen aanbied. Om de bouwwerkzaamheden te vergemakkelijken kun je deze Bruder MAN TGS- kraanvrachtwagen met licht en geluid goed gebruiken. Leer de kraan te besturen bij de Hot Wheels Autocrusher Speelset en gooi de bijgeleverde auto`s in de. Een creatief spel, extra leuk met de bijbehorende hijskraan , stoplichten, benzinepomp.


Zorg dat deze Hot Wheels Hijskraan je auto niet pakt als je door de Car.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts