maandag 7 juli 2014

Verdicchio wijn

Je vindt er immers zowel lichte, neutrale wijnen van die geen enkel contact met . Je treft daar heel veel doorsnee- wijnen aan, maar ook . Nathalie is alles behalve mild over deze witte wijn. Krachtige volle witte wijn rijp wit fruit, citroen en gedroogd fruit met een lange . Bel ons gerust voor een persoonlijk wijnadvies of bestel. De belangrijkste blauwe druiven zijn: sangiovese, montepulciano, aleatico en vernaccia nera voor de witte druiven zijn: verdicchio bianco, trebbiano toscano, .

Een klein bittertje in de afdronk. Classico op het etiket geeft aan de wijn afkomstig is uit het traditionele. Maar gepresenteerd door de kleine, lokale . De wereld van wijn kent duizenden druivensoorten waar wijn van wordt gemaakt.


De wijnboer heeft zijn beste druiven gebruikt . ITALIE DROOG WIT Streek van Marche. Aanbevolen bij vis, schaaldieren en . Ampelio Bucci maakt, m… - Voor maar €1bij .

De verdicchiodruif heeft een specifieke smaak. Hij is een beetje kruidig, goed gevul lekker sappig en heeft een licht prikkeltje. Een feest voor de zintuigen: zon, geur en smaak.


Deze witte wijn uit Italië is een zomerwijn bij . Een héérlijke midden-Italiaanse droge witte wijn , voor een superprijs. Rijke wijn met veel karakter en een van die witte wijnen die qua contrasten het reliëf van dito rode wijn benaderen. Zoek je de ideale, Italiaanse witte huiswijn? Het is een droge, frisse, dorstlessende witte wijn die smaakt . A well rounded and palatable wine , beautifully structure with a sapid taste.


Gerund door de jonge goedlachse boer Leopardo -of . Deze frisdroge witte wijn is zowel bij een zomerse maaltijd of als aperitief perfect te serveren. De bodem is rijk aan mineralen en drukt een stevig stempel op het smaakprofiel van de wijn. Deze heerlijke witte wijn moet u geproefd hebben! Verdicchio de Matelica Italiaans.


Veelzijdig combineren met allerlei lekkers op je bord. Cupramontana: de bestemming voor wijnliefhebbers. Ontdek dan de nieuwste wijn in ons assortiment: een heerlijke droge witte wijn uit Italië van de verdicchio druif en speciaal geselecteerd voor . Herkomst: Italië Regio: Marche Type wijn : Witte wijn.

Frisse, fruitige wijn met een beetje kruidigheid. Gemaakt van de verdicchio -druif die in Midden-Italië veel . Jesi DOC Villa Bianchi is een heerlijke karakteristieke en (h)eerlijke witte wijn. Deze sublieme witte wijn benadrukt duidelijk het potentieel van het hippe druivenras verdicchio uit de Italiaanse regio Marken. De appellatie schrijft een minimaal gebruik voor van verdicchio in de wijn , bovendien mag er ook schuimwijn van gemaakt worden. Na de oogst wordt deze wijn nog maanden verouderd op inox vooraleer op de markt te . Castelli di Jesi CLASSICO SUPERIORE.


De wijngaarden staan op een hoogte van 3tot 3meter in de omgeving van Poggio San Marcello met een. Bestel deze of andere wijnen van het . Mild klimaat dat wordt beïnvloed door de Adriatische Zee. Santa Barbara uit de Marken biedt al jaren een niet te evenaren aanbod witte wijnen. Mede hierdoor is de verdicchio uit Matelica bij Italiaanse sommeliers favoriet. Een prachtige, droge en ook sappige Italiaanse wijn die op ontdekking wacht.


Zijn wijnen vallen regelmatig in de prijzen in de Gambero rosso.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts