woensdag 20 augustus 2014

Makita decoupeerzaag

Makita vind het belangrijk dat jij productief en efficiënt kunt werken. Je gaat voor resultaat en daarbij vertrouw je op jouw machine. De producten die meegeleverd worden, verschillen iets. De compactheid van een accu decoupeerzaag stelt u in staat om kleinere figuren.


Wil je bijvoorbeeld een figuur zagen uit een triplex-plaat of een gat uit je keukenblad . Onze producten zijn direct leverbaar en op werkdagen voor 11:uur besteld = de volgende dag in huis. Makita Decoupeerzagen koop je eenvoudig online bij bol. Alles is weinig gebruikt en zo goed als nieuw! Doe een goed bod en misschien is het dan wel . Makita heeft zowel decoupeerzagen met een accu als modellen die . Alleen al bij de decoupeerzagen kun je kiezen tussen een tiental modellen.


Makita DJV182ZJ Accu Decoupeerzaag 18V Basic Body in Mbox nieuw. Ah Accu decoupeerzaag nu ook in T-greep uitvoering! De Makita combiset bestaat uit een 18V accuschroefboormachine (DF457) en een 18V decoupeerzaag (JV183).


De accuschroefboormachine is compact en . Bij aankoop van dit artikel ontvang je een GRATIS accessoirepakket na registratie via Makita. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft . Uitgerust met een energiezuinige koolborstelloze motor. Efficiënt werken in hout, metaal, kunststof en rubber dankzij . Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste Makita . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Product type, Decoupeerzaag (elektrisch). Deze snoerloze decoupeerzaag van Makita is licht en compact en ideaal voor het zagen van plaatmaterialen en massief hout met een beperkte dikte.


Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Voorzien van variabele toerenregeling door middel van een draaiknop. Ontdek de Makita-collectie vandaag nog. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 929). Aanbieding van € 22(Je voordeel: ). Makita decoupeerzaag , type: DJV18 18V, zonder accu.


Decoupeerzaag type 4351FCT van Makita , levert 7Watt. MAKITA 4350FCTJ DECOUPEERZAAG MET D-GREEP. De lichtgewicht zaag heeft drie pendelstanden . Compacte maar krachtige wipzaag met beugelgreep, speciaal ontworpen voor een gemakkelijk gebruik met één hand en voor comfortabel zagen langs de . Deze decoupeerzaag van Makita is licht en compact en ideaal voor het zagen van plaatmaterialen en massief hout met een beperkte dikte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts