maandag 8 december 2014

Boor breekhamer sds max

Gereedschappelijk is de dealer van jouw favoriete SDS MAX breekhamer voor de. Boortjes : bij een boormachine zitten vaak een aantal soorten boortjes. Hij heeft de hoogste boorsnelheid in zijn klasse. Op werkdagen voor 16:uur bestel volgende dag in huis! Het DeWALT DWH050K stofafzuigsysteem maakt het boren van gaten een heel stuk aangenamer.


Ideaal voor het boren van anker-, bevestigings- en doorvoergaten van tot 45mm in . Hoogste boorsnelheid in zijn klasse. Zeer duurzame AHB gegoten aluminium behuizing. SDS - max quick release boorhouder. Krachtige Nylon Magnetische Polsband Tool Tool Intake Arm Band Werk Polsbandjes voor Holding Schroeven Boren Houder Holding Gereedschap alloet. De prestaties van een gesnoerde machine maar dan met een accu?


Bekijk deze video die laat zien hoe. BOSCH Professional Boorhamer GBH 2-F incl. Snelste boorprogressie in zijn klasse door motor van 1. Boorhamer, ideaal voor courante doorvoerboringen bij elektrische of sanitaire installatiewerken. Grote voorraa snelle levering en bewezen service!


Ontdek ons ruime aanbod van Combi-hamers. Boor - en breekhamers voor boren en slopen - gereedschap ontworpen om. Hilti breekhamers zijn ontwikkeld om de meest extreme omstandigheden op de werf te trotseren en vormen een referentie qua prestatie, robuustheid en comfort. Boor -, combi- en breekhamers - Machines - Toolboy.


Breekhamers op accu of met snoer vergelijk je op Kieskeurig. Hitachi DHboor -hak- breekhamer sds - max. Bosch GBH V-LI Plus Professional. Een drilboor, ook wel sloophamer, breekhamer , beitelhamer, hakhamer of. Voor de vakman in de bouw of ZZPer is dit een must met een boorbereik van mm/11watt vermogen en een slagkracht van joule.


Welke boor -of combihamer het beste bij jou past, is afhankelijk van een. Accessoires boor -, breekhamers - SDS PLUS EN MAX BEITELS. STAYER SDS-PLUS STEENBOOR 6X110XMM.


Code:SL2Omschrijving: Sds max boor breekhamer 1kgType:HR5210CGewicht:1kgLengte:Breedte:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts