vrijdag 5 december 2014

Professionele houthakselaar

Zeer gemakkelijke toegang voor onderhoud aan de snijschijf en het kalibratierooster door de laadtrechter te draaien. Voor informatie om een tweedehands PTO aftakas hydraulische houtversnipperaar of 2e hands elektrische occasie hout hakselaar , versnipperaar aan te kopen, . Haecksler levert de hakselaars direct aan de professionele. Met de Vandaele hakselaar TV2is het allemaal begonnen.


Al ruim jaar de referentie voor professionele gebruikers.

Of u nu een hakselaar op benzine of een cardanaangedreven zoekt, wij hebben ze allemaal. U kan hakselaars vergelijken met verschillende specificaties en . Euro Rent is ook op zaterdag open tot . Wij voeren een uitgebreid assortiment aan versnipperaars, zoals een houtversnipperaar of takkenversnipperaar. Huur een versnipperaar bij Boels!


De hakselaar met benzinemotor is uitstekend geschikt wanneer er mobiel gewerkt dient te worden. Deze professionele hakselaar maakt korte metten met al je snoeiafval.

De houthakselaar heeft een krachtige 4-takt motor met een vermogen van Pk. Door zijn massieve en stabiele bouwwijze is het een. De Eliet Ultra Prof is de nieuwste mobiele houthakselaar van Eliet.


Optimalisatie productgebruik De machine is ontworpen om zo efficieuml;nt mogelijk hout te . De TP 1MOBILE is ideaal voor landschapsverzorging, bijvoorbeeld voor het onderhouden van golfbanen, parken en kerkhoven. Benzine hakselaar Jobeau M 3- 13pk Honda motor GX390: Van den Bossche:. Ontworpen voor professionele tuiniers, boomchirurgen en verhuurbedrijven. Officiële prijslijst van professionele klepelmaaiers.


Krachtige kW elektrische hakselaar metmultischeurtandschijf, . U kunt Recom ook inschakelen als u nood heeft aan professionele houthakselaars. Gemakkelijk met de hand voort te . U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat. Door toepassing van een messenwals, wordt het snoeiafval geleidelijk naar binnen getrokken. De voordelen van een hakselaar en de verschillende aandrijvingen die de.


Huren in plaats van kopen: professionele machines en gereedschappen als . Ideaal voor de aanmaak van grotere hoeveelheden van compost- en mulchmateriaal op percelen zonder stroomvoorziening.

Hakselaar met standaard opvangbak. De ELIET versnipperaars van klein tot groot zijn allen op professionele leest . Vandaag de dag distribueert het professioneel materiaal voor het onderhoud van groene ruimte. Gemeenten, overheden, provincie, landgoederen en golfbanen . Pellenc - stokkettingzaag accuaandijving. Professioneel - Accu machines en gereedschap.


De CH1is ontworpen voor professionele bedrijven in groenonderhoud en voldoet aan de hoogste eisen. De M1is een compacte, lichte, doch robuuste hakselaar die met de. Bio versnipperaar FBC Maniago CIP PTO.


Snel en voordelig geleverd op de werf of bij . Timberwolf is gespecialiseerd in het fabriceren van professionele houtversnipperaars en houtshredders. We hebben een lange weg afgelegd sinds onze eerste . ABM (Anti-block-motor), hij bezorgde. Hoi Allemaal,Ik wil mij graag een hakselaar kopen maar kan niet. Eliet is een professionele machine die rendabel is bij veelvuldig gebruik.


Functie: De versnipperaar, ook wel hakselaar of verkleinmachine genoem is een. Uitvoeringen: Er zijn vele types versnipperaars van professionele tot . De machines zijn geschikt voor de professionele tuinaannemer, boomverzorgers, verhuurbedrijven, groendiensten, overheidsinstanties maar . Bestel hier veilig en online uw Eliet PROF professionele houtversnipperaar of kom langs in onze winkel voor deskundig advies. Voor particulier en professioneel gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts