woensdag 28 januari 2015

Diepvrieskast 200 liter

De Nederlandse webshops leveren verschillende modellen vriezers van 2liter , zoals op deze pagina is te zien. Vrieskast 2Liter - 60x62x(h)145cm - 1Liter - schuiflades. Diepvriezers van 200l zijn vrij ruim van . Een No Frost vriezer hoef je nooit te laten ontdooien, omdat er naast lucht ook vocht wordt opgezogen.


Zo kun je vriezen zonder ijs – no frost! Vergelijk 4verschillende Vriezers op Kieskeurig. Zo zijn er exemplaren die meer dan 2liter inhoud hebben, maar je kunt ook een . Deze strak vormgegeven witte diepvrieskast van Beko is een moderne vriezer met . Vriest goed maar tot maximum -20°c. Tafelmodel vriezer van Beko met liter inhou lades, NoFrost,. Een losse diepvrieskast komt goed van pas wanneer u niet genoeg hebt aan een.


Tafelmodellen zijn eerder klein met een inhoud van 1tot 1liter, geschikt voor alleenstaanden of voor. Kies dan voor een losse diepvrieskast. Een tafelmodel vriezer heeft een inhoud van ongeveer liter, maar er zijn ook grotere vriezers met een inhoud van maar liefst 2liter. Op zoek naar een nieuwe diepvrieskast ? Dankzij een continue luchtcirculatie treedt er bij een vrieskast met No Frost namelijk geen ijsvorming op.


Bosch vrieskast GSN33VL3P Deze 2liter vrijstaande diepvriezer heeft een. Hij heeft immers een inhoud van maar liefst 2liter ! Low Frost: makkelijker ontdooien. HighEfficiency-condensator: plaatsbaar op koude plekken. Binnenverlichting: meer overzicht in de vriezer. Energieverbruik per jaar (kWh) : 200.


Netto inhoud vriesruimte ( liter ) : 98. Heeft u een model nodig van 2liter ? Dan slaagt u vast en zeker in onze webshop. XXLhoreca beschikt over horecaproducten . N200X Statische diepvrieskast , 1liter.


Efficiënte en duurzame koel- en diepvrieskasten. De universele modellen beschikken over een variërende inhoud capaciteit van 2tot ruim 6liter. Ontdek het volledige aanbod van Keuken bij Selexion.


Elektriciteits-verbruik in kWh per beurt. DIAMOND DIEPVRIESKAST STATISCH 4L. We willen een diepvrieskast van onveer 2liter inhoud aanschaffen maar deze moet wel in de schuur geplaatst worden waarbij de . Koelkast tafelmodel zonder vriesvak.


Vrijstaande diepvriezer met een inhoud van 2liter. U wilt een koelkast of diepvrieskast kopen, geschikt voor de horeca? Kwalitatief hoogstaande diepvrieskasten kopen? Geïntegreerde maxi-koel-en diepvrieskast met:.


Nuttige inhoud diepvries, liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts