donderdag 22 januari 2015

Midgetgolf omgeving tilburg

Bij Goolfy Tilburg speel je minigolf in een bijzondere blacklight omgeving. Door de speciale verlichting lijkt het of alles in de donkere ruimte . In de Tilburg (Noord-Brabant) is op dit moment midgetgolf gevestigd. Al sinds vele jaren is een rondje midgetgolf een ideale tijdsbesteding. Niet alleen veel particulieren en bedrijven weten ons te vinden, ook .

Kom hier meer te weten over de midgetgolfbanen in Tilburg en omgeving. Midgetgolf spelen bij Koeckers in Noord-Brabant is vooral leuk omdat er veel. In totaal zijn er holes in een kasteelachtige omgeving gemaakt waar u de vreemdste.


Sla eens een balletje op onze holes midgetgolfbaan. De leemput is gelegen aan de rand van de Rijense bossen tussen Tilburg en Breda. Een unieke golfbaan vanwege het thematische en nostalgische . Australië speelden afgelopen zomer een potje naakt midgetgolf.

We hebben zo het vermoeden dat het nieuwe record komende . Welkom bij Uitspanning De Zeven Geitjes. Sla het balletje snel over de banen bij een van deze leuke midgetgolf -uitjes. Meestal is er wel een midgetgolfbaan bij jou in de buurt. De Zeven Geitjes, Tilburg : Leuk potje midgetgolf inclusief koffie, thee, ranja of een waterijsje bij De Zeven Geitjes: beleef een gezellige dag uit met de hele . Auberge De Hilver, Tilburg : Gezellig potje midgetgolf inclusief friet met een snack naar keuze óf soep en een tosti bij Auberge De Hilver: beleef een leuke dag . De nieuwe minigolf Tilburg van Voltkids bestaat uit holes in een authentiek . Op het terrein wordt nog een midgetgolfbaan met tien banen uit de grond . Naakt minigolfen, het kan zondag maart in Tilburg bij Dolfijn.


Daar wordt een poging gedaan om in het Guiness Book of World Records te . De beste minigolf in Noord-Brabant, Nederland. Maar u kunt ook midgetgolf , petanque . In de omgeving van onze groepsaccommodatie zijn tal van activiteiten te doen. Uit eten met je kinderen in Tilburg , Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek en omgeving ? In een bijzondere blacklight omgeving wordt minigolf gespeeld.


Kamperen op een 5-sterren camping in de prachtige omgeving van Tilburg.

Bezoek eens onze midgetgolfbaan , deze is het hele jaar door geopend . Bovendien zijn we gevestigd in een ontspanningscomplex met 40 . Mocht je erop uit willen trekken: steden als Tilburg en Breda en attracties als. De omgeving biedt veel mogelijkheden tot verschillende uitstapjes, zoals fiets- en. Op de tennisbanen en midgetgolfbaan kunt u zich sportief uitleven.


Aan de rand van het Chaamse bos, de plek bij uitstek om te genieten van al het moois wat Brabant biedt. Een fietstocht door het bos, een spelletje midgetgolf , . Dit alles in een sfeervolle bosrijke omgeving , maar toch dicht bij het centrum van Tilburg. U kunt het hele jaar bij ons terecht voor een potje midgetgolf. De baan is overdekt en wordt in de winter verwarmd d. Met een personeelsuitje gebruik gemaakt van arrangement midgetgolf en. Hotels in de omgeving van Dolfijn Bowling . Is een pannenkoekenhuis, recreatiepark in een unieke bosrijke omgeving.


Een soort van midgetgolf maar dan in het donker! Met deze veiling speel je minigolf in een bijzondere blacklight omgeving. Een midgetgolfbaan in Noord Brabant vind je hier bij Midgetgolf NL.


OFFICIËLE SITE – ruime en luxe hotelkamers, vergaderzalen en een sfeervol restaurant vlakbij Hilvarenbeek. Reserveer het voordeligst via onze eigen . Deze indoor golfbaan is ideaal voor familie en bedrijfsfeesten, ook voor kinderfeestjes kun je daar terecht. Leuke ambiance, gezellig restaurant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts