maandag 13 juli 2015

Huisarts vacatures

Het beroep huisarts kun je op veel manieren uitoefenen. Voor onze snelgroeiende praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste huisarts voor dagen . Huisarts , waarneming dagen per week, Dordrecht. Op deze pagina staan full- en parttime jobs voor huisartsen in de eerste- en tweedelijnszorg, in binnen- en buitenland.


Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100.

Het bureau wordt geleid door een algemeen directeur die rapporteert . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Werken in een huisartsenpraktijk. Bent u als huisarts op zoek naar een praktijk of loondienstverband? Kijk dan bij werken in de huisartsenpraktijk.


Nu banen via een uitzendbureau. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle beschikbare .

Pro-Medica is altijd op zoek naar ANIOS en AIOS talent. Op zoek naar een baan als huisarts? De huisartsopleiding UMCG is één van de acht opleidingen tot huisarts in Nederland. Onze aios kunnen op twee locaties de opleiding volgen: . GROOTSTE overzicht van vacatures exclusief voor artsen.


See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Meditaxi is marktleider op het gebied van het vervoer en assistentie van de visiterende huisarts tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten, alsmede op . Binnen het samenwerkingsverband werken onze huisartsen en praktijkmedewerkers met veel plezier en vakmanschap aan gezondheid en welzijn in . Vacatures uit de huisartsenpraktijken. Voor een solopraktijk in Dordrecht (niet in het centrum) zoekt SMAN waarnemingen een waarnemend huisarts.


Het gaat om de periode vanaf maart tot en . Witte Kruis heeft regelmatig vacatures voor huisartsenchauffeurs. Wij helpen je bij het zoeken naar waarnemingen in de door jou opgegeven regio. De beste jobadvertenties in Trovit.


Als we een vacature hebben, vindt u deze hier. In verband met de aanstaande pensionering van onze collega Paul Roodenburg zoeken we een nieuwe collega voor .

Een vacature voor een huisarts kan ingevuld worden door een VS, mits vooraf. VS betekent herschikken van taken. Je bent afgestudeerd als huisarts of gaat dat binnenkort doen. De vacature betreft een aanstelling van tot dagen per week (tot 1) . Arts en Zorg biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving waarin je intensief samenwerkt. Ben jij een energieke allround huisarts met teamgeest en goede communicatieve vaardigheden?


Heb je affiniteit met werken in een echte . Momenteel zijn er de volgende vacatures : Triagist in. Samen met de huisarts voor wie je gaat werken maak je afspraken over de invulling van je functie. Onze vacatures vind je op zorgselect.


ZorgSelect is onderdeel van WGV Zorg en Welzijn. U kunt uw toestemming regelen voor uw huisarts en apotheek. In totaal zijn er circa 2huisartsen aangesloten. Bekijk alle vacatures en sollicteer. Voor de polikliniek vestiging Leuven.


Medische en paramedische vacatures. Je hebt een afgeronde opleiding tot doktersassistent, (minimaal jaar recente ervaring in een huisartsenpraktijk ) een afgeronde opleiding tot verpleegkundige. Benieuwd naar de openstaande vacatures bij PRO Praktijksteun? De inhoudelijke aansturing gebeurt door de huisarts onder wiens supervisie wordt gewerkt . Medicara biedt artsen en verpleegkundige vaste banen in Zweden, Noorwegen en Denemarken.


Hier vind je een overzicht van alle beschikbare vacatures. Burgh-Haamstede op zoek naar een. We hebben twee vacatures voor de functie van doktersassistente in onze praktijk, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts