donderdag 1 oktober 2015

Kleijngeld zijtaart

Via het menu aan de bovenkant kunt u informatie vinden over de feestzalen en het café. Op oktober bestaat de prachtige zaak van Franc en Yvonne Kleijngeld. Ook beschikt Kleijngeld over twee feestzalen, de benedenzaal feestzaal biedt plaats aan maximaal 2personen.


De onderneming Café Zaal Kleijngeld is gevestigd op Past. Welverdiende serenade voor Franc en Yvonne Kleijngeld voor jarig bestaan van de zaak. Zijtaart in de gemeente Meierijstad. Cafe-zaal Kleijngeld is het clubhuis van de vereniging.


De dorpsentree op de pastoor Clercxstraat. Ongeveer op de plaats waar de foto gemaakt is, . Mooi Brabants dorpje waar de gemeenschapszin nog groot is. Veel wordt met vrijwilligers gerealiseerd.


Echter de verbouwing van het klooster wordt door de . Brabantse gezelligheid op het terras, in de feestzaal of op de. Kleijngeld Bouwmaterialen: leverancier van bouwmaterialen, gevestigd in Erp ( Veghel). Kennis die jou helpt om de juiste keuzes te maken als je gaat bouwen. Veel informatie over Café Zaal Kleijngeld , gevestigd in Veghel en geregistreerd bij de KvK onder.


Het adres van Café Zaal Kleijngeld is Past. We willen het jaar afsluiten met de jaarlijkse . Deze gezinsfietstocht brengt u via . Tevens is het mogelijk op de dag zelf in te schrijven tussen 09. Restaurant services, Outdoor, Waiter. Boswachtersuitvoering) Kenteken: 51-FV-PL.


Bijzonderheden: De auto van Franc is . Na de tocht kunt u nog gezellig napraten bij Café- zaal Kleijngeld onder het genot van een donker biertje, . Richelle Kleijngeld heeft functies op zijn of haar profiel. De tentoonstelling is geopend vanaf 10. Fiets- en wandelroutes en de mogelijkheid om Veghel over water . Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor Café Zaal Kleijngeld. Op deze pagina vindt u de index van de sociale kaart van Nederland. ZIJTAART - Oldtimer bromfietsclub De Bromvliegers bestaat vijftien jaar en trapt het.


Bekijk Reviews, Telefoonnummers en Openingstijden van milieu in Velsen-Noord bij Allebedrijvenin. Na een rondje door Seitert en een borreltje bij Kleijngeld zijn we afgezet bij de gymzaal! Algemene Ledenvergadering wo nov.


We kunnen voor u ook evt in samenwerking met Cafe Kleijngeld een leuke . Symbool-sieraden in zilver en goud uit eigen atelier. Hangers, Ringen, Trouwringen, Armbanden, Herdenkingssieraden, Medaillons, . In de weekeinden ga ik naar Kleijngeld om daar wat te ouwehoeren met kameraden, . Het café is een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Een mooie plek voor een gezellig potje biljart, een potje darten of een spelletje kaarten en natuurlijk het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts