vrijdag 9 oktober 2015

Rubberboot handtrailer

Deze rubberboot handtrailer is geschikt voor rubberboten, roeibootjes en zeilbootjes met een v- bodem . Vind rubberboot handtrailer op Marktplaats. Deze handtrailer is ideaal om uw rubberboot of kleine RIB te vervoeren. De steunen op de handtrailer zijn gemakkelijk verstelbaar waardoor de trailer is aan te . Gemaakt van geanodiseerd aluminium geschikt voor roei-, rubber- en zeilbootjes met een V-bodem en een .

Door middel van het speciale 3-standen systeem kan de hand trailer boten tot . Een rubberboot , wat weegt dat nou? Strandtrailer voorzien van handvat. De trekoog van de rubberboot aan de begagedrager ophangen. Geschikt voor roei-, rubber- en zeilbootjes met een . En je hebt zo je fiets- en handtrailer.


De handtrailer heeft grote wielen en een stevige as, door deze aspecten gaat het . Rubberboot trailer 1kg draagvermogen online kopen bij vidaXL.

Tegen een meerprijs kunt u voor een ander pakket kiezen, zoals: sloepen-, kielboot-, waterscooter- of rubberboot (zachte bodem)pakket, zie hiervoor onze . Opvouwbare boottrailer van Marlin. Inklapbare handtrailer voor rubberboot. Compact en inklapbaar dus handig in de auto en . Model : Medium, Gewicht kg : 2 . Handig voor uw Whaly of rubberboot. Een zes meter lange grijze boot werd met handtrailer en al weggenomen uit een tuin achter een woning aan de Hoofdstraat in Beerta.


Ideelmvoor ons meegebrachte rubberboot met motor. En kan deze met handtrailer mee naar de tent op de camping of zijn er zelfs . Voor op de camping hebben we een handtrailer , de boot gaat . Politie zoekt getuigen na diefstal rubberboot. De zes meter lange grijze boot werd met handtrailer en al weggenomen uit een tuin achter een . Kalf trailer handtrailer bij Van Zelst Watersport.


Verstelbare zeer lichtgewicht handtrailer. Wie heeft ervaring met het meenemen van een rubberboot en. Of hebben jullie een handtrailer om de boot bij de caravan te zetten.

Is helemaal demonteerbaar zodat je hem kan meenemen op reis of klein . Doormiddel van het verstelbare draagsysteem kan de handtrailer boten tot . Hier laten we zien hoe het in de praktijk werkt, je rubberboot te water laten met gebruik van de. In de nacht van donderdag op vrijdag is een handtrailer met daarop een meter lange grijze rubberboot - merk Quicksilver - gestolen uit een . Deze boottrailers of kalftrailers zijn ideaal geschikt voor je rubberboot , roeiboot of kleine zeilboot. Kalf handtrailer aluminium voor boten M 5-5m. Needless to say that in order to beautify the wrists of both men and women there can be no better option than the funky earrings that are now termed as well as . AANBIEDING: BUDGET TRAILERDEMONTABELE GEGALVANISEERDE STRANDTRAILER, VOOR RUBBERBOTEN TOT 4. Geplaatst maanden geleden door.


Nette Suzumar 2RIB met Suzuki DFen handtrailer. Te koop: yam330s rubberboot met 4pk 2takt yamaha buitenboordmotor. Yam330s, geen plakkers, verder een nette boot. Zowel nieuwe als tweedehands boten op boten.


Kom langs in onze winkel en showroom in Joure. WATERSPORT-VAARTUIGEN ans polyester zeil boot O. Rubberboten , RIBS, Buitenboordmoordmotoren, Accessoires en Onderdelen. BeschrijvingAangeboden: Te Koop nog in nieuwe staat rubberboot Prijs: € 8. SUPER VAKANTIE SET (BOOT - MOTOR – HAND TRAILER ) Nette Zodiac .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts