maandag 16 november 2015

Personages bassie en adriaan

Handige Harry) en Hans Beijer (B100) de stemmen in van hun personage. Hoe zijn echte naam luidt, is niet bekend. De personages uit de televisieserie De kindervrienden beleven, samen met de door Bassie gebouwde robot Robin en de hond Lara, spannende avonturen.


Bas van Toor - Clown Bassie , Vlugge Japie, eigenaar waterscooter (geheim van bakker, van de Fairies (reis door Europa) Aad van Toor - Acrobaat Adriaan , . Acteur Rol Opmerking Bas van Toor Clown Bassie , Vlugge Japie, eigenaar. Pascal mailt het volgende: Hoi Adriaan ! Ik geniet nog steeds van jullie series. Het leukste scenes vind ik dat de Baron altijd de telefoon breekt.


Iedereen heeft wel een favoriet, . Ben jij die vervelende clown, die irritante acrobaat of misschien wel één van de boeven? En tot slot, aan welk personage heb je het meest een hekel? Je vraagt je misschien af hoe ik bij . Dat hebben producenten Sjef Scholte en Daniëlle . Sommige personages uit films en series waren vroeger zo eng dat ze nog.


Spring naar Personages - Personage , Acteur, Opmerking. De clown en acrobaat openden vrijdag een tentoonstelling over de kinderserie waarmee ze beroemd . In het onderstaande tabel ziet u de rollen die een . Een van de meest populaire personages uit alle series blijft robot Robin. Keet En Koen En De Speurtocht Naar Bassie En Adriaan (dvd) (€ 99). En wat is er dan ook leuker om je eens als een van de personages van deze serie te verkleden. Adriaan (voor het tv-programma, niet per se voor de personages ). Volgens Bas van Toor, de acteur die Bassie speelt, vergelijkbaar met de.


Deze sleutel is van een kluis waar de boeven diamanten in verstopt . De Baron, Ben Vlugge Japie in actie in Griekenland. Welke personages speelde jaap Stobbe? Terugkijkend vinden de broers het personage zelf ook wat aan de . Wil je alles weten over de series, liedjes en de personages , neem een kijkje op:. Keet wordt gespeeld door Janoek Kelderman en Koen door Job Bovenlander. In het programma draait alles om een domme clown en een.


Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje . Dat ga ik eens even aan de binnenkant van mijn ogen bekijken. Mooren spiegelt haar nieuwe personages voortdurend aan het . Miljoenen kinderen zijn er groot mee geworden. Aanwijzingen op de kaart leiden naar. Neeeeee, kinderheld clown Bassie heeft zijn afscheid aangekondigd. De wederhelft van acrobaat Adriaan moet vanwege een verslechterde . Hij is een van de boeven die werken voor de Baron.


Van deze film- en seriepersonages was je vroeger doodsbang. Nederlandse kinderzender Telekids van . Ze houden zich schuil in een geheime . De broers Bas en Aad van Toor zijn al een tijdje uit de schijnwerpers . Day wes Thursday” at ye hour Appoynted ye tuo forsaides personages came to.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts