maandag 3 oktober 2016

Aardbeving italie vandaag

Chrome uitbreiding voor earthquake-report. Een sterke aardbeving met een magnitude van op de schaal van Richter heeft het oostelijke centrum van Italië getroffen, aan de Adriatische . Een aardbeving heeft vanavond de bewoners van de Italiaanse regio Molise aan de Adriatische kust opgeschrikt. Marche luidt de noodklok vandaag bij de regering in . Het dodental na de aardbeving van gisternacht in centraal Italië is ondertussen opgelopen tot 2doden. Reddingwerkers zijn non stop bezig om mensen .

Er zijn nog geen berichten over gewonden of schade. Na de aardbeving met een kracht van vlak bij het Italiaanse eiland Ischia, voor. Dronebeelden van de Italiaanse brandweer laten de schade zien na de nieuwe aardbeving in midden- Italië van afgelopen zondag. Een aardbeving met magnitude van heeft donderdagavond de Italiaanse regio Molise, ten zuidoosten van Rome, getroffen. Midden- Italië is zondagochtend opnieuw opgeschrikt door een zware aardbeving.


Hasseltse MediaMarkt-vestigingen smelten samen: vanaf vandaag grote uitverkoop . Vaak zien we deze bevingen in de omgeving van Italië en het zuidoosten van . Het midden van Italië is zondagochtend opnieuw opgeschrikt door een aardbeving. Veel mensen waren al geëvacueerd na de schokken van vorige week of waren nog niet teruggekeerd na de aardbeving in augustus.

Aardbeving schudt Italië door elkaar. Hoe ondieper de injectieput in grondlagen, hoe verder de aardbeving. Centraal- Italië dat recent getroffen is door een aardbevingsstorm , laat je zeker. De aarde blijft schudden in het noorden van Italië.


Vandaag kwamen zeker vijftien mensen om bij een een zware aardbeving in de buurt van de stad Modena. De aardbeving had een kracht van op de schaal van Richter. Heel wat scholen blijven vandaag en morgen dicht. Meest recente aardbevingen wereldwijd vandaag - volledig wereldwijd lijst en informatie. Het reisadvies voor Italië van het Nederlandse ministerie van.


De actuele situatie met betrekking tot de aardbeving en de pelgrimstochten Con . Italië is opnieuw getroffen door een aardbeving , dit keer met een kracht van 5. Mantova in Italië na de aardbeving van vandaag. See what people are saying and join the conversation. Vandaag om 22:PS en PTB delen klappen uit in rondje . Een man overleed vanmiddag in het ziekenhuis . Kinderen uit puin gered na aardbeving in Italië. Vrees voor meer doden na aardbeving Italië.


Later vandaag zal Renzi zich bij hen aansluiten in het ram.

Bij de aardbeving die het noorden van Italië vanochtend trof, zijn zeker. De beving van vandaag werd gevoeld in een groot deel van het . Bij de zware aardbeving in Italië zijn volgens nieuwe cijfers van de civiele bescherming 2mensen omgekomen en 3anderen verwond. Noord- Italië is dinsdag mei opnieuw getroffen door twee aardschokken. De zwaarste schok had een kracht van op de schaal van . Vorige week, zondag mei, vond er ook een aardbeving plaats in hetzelfde. De locatie van de bevingen van vandaag is 1kilometer ten . Zulke schokken komen vaker voor in het land.


ROME — Bij een aardbeving die zondag de omgeving van Napels trof zijn zeker 4mensen om het leven gekomen terwijl er meer dan . Lees ook: Dodental aardbeving Italië opgelopen tot 247. In Amatrice is de kracht van de aardbeving op iedere straathoek zichtbaar. Australië heeft vandaag officieel zijn excuses aangeboden aan alle slachtoffers van seksueel misbruik . Volgens berichten is het Italiaanse stadje Amatrice getroffen door een zware aardbeving.


USGS meldde voor vannacht rond uur een beving . Genante vertoning op het strand van Scheveningen vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts