dinsdag 25 oktober 2016

Vrijbuiter roden roden

De winkel maakt geen doorstart, in tegenstelling tot de filialen in Zaandam en Gouda. Kampeerspecialist Vervat uit Rotterdam zette zijn handtekening onder het contract voor . De enige overgebleven overnamepartij schrapt het filiaal van de . Gouda en Zaandam overgenomen, Roden en Roermond dicht. RODEN – Er lijkt een einde te komen aan jaar kampeergeschiedenis in Roden. Een andere invulling voor het pand in Roden is echter wel mogelijk. In de afgelopen weken hebben de curatoren naar aanleiding van de uit de markt getoonde belangstelling met diverse partijen onderhandeld . Vrijbuiter : dé camping- en outdoorwinkel van Nederland Meer dan 20.


In onze winkels en in onze webshop vind je een ruim assortiment . Ook de andere drie filialen van de kampeerzaal elders in . Er heeft zich nog geen overnamekandidaat gemeld voor de Vrijbuitervestigingen in Roermond en Roden. Als het goed is blijven de vestigingen in Gouda en . De meest volledige site met ruim 66. Wat er gebeurt met de winkels in Roden en Roermond is onduidelijk. Vervat zegt wel ambities te hebben op termijn ook in het noorden en . Ondanks een grootschalige logistieke renovatie staat de kampeerwinkel op omvallen.


Voor de filialen in Roermond en Roden valt het doek. Kom ook net als vele duizenden andere mensen naar één van onze filialen. Het gaat financieel niet goed met kampeerketen De Vrijbuiter. De overkoepelende Wilderness BV, met megastores in Gouda, Roden , . Behalve een gezellig programma profiteer je ook nog van. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


De 1vaste medewerkers en driehonderd tijdelijke krachten in de vier winkels en De Waard . De 3medewerkers blijven voorlopig nog aan het werk omdat de vier vestigingen in Roden , Zaandam, . Wij hebben afgelopen maandag mei j. Op de eerste etage van de vrijbuiter Roden bevindt zich het Grand Cafe. Het Grand Cafe is een restaurant, die zich met name richt op de bezoekers van de . De vier kampeerhalen, in Roden , Zaandam, Roermond en Gouda blijven voorlopig open in de hoop op een doorstart. Naast een vrijbuiter vind je ook kampeerartikelen, cafe.


Roden (Drenthe) failliet verklaard nadat de surseance beëindigd is. Dit voorjaar werden wij in mijn woonplaats Roden al verrast door de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts