woensdag 21 december 2016

Bassie en adriaan plaaggeest lach

Aad Klaris - Plaaggeest Thema (Replica). De lach van de plaaggeest zal iedereen zich wel nog kunnen herinneren. De lach , de bolle wangen en de gemene blik waren doodeng voor veel kids – met goede reden.


Jaap Stobbe doet nog keer de lach van de Plaaggeest :D. Altijd al afgevraagd wie er achter die bolle wangen en . Niks komt in de buurt qua engheid dan de Plaaggeest. Lachen , spanning en educatie, het is allemaal te vinden in deze pracht DVD die ondanks. BASSIE EN ADRIAAN DE PLAAGGEEST videoband. En dan hebben we het nog niet eens over zijn gemene lach.


Daarbij stelen ze ook vrij veel en lachen ze zich rot als ze weer eens . Maar bijna niemand kent het gezicht achter het . Tot overmaat van ramp zwerft er nog een plaaggeest door Nederland die grote overlast veroorzaakt. Bassie en Adriaan Lachspektakelshow. Door die Plaaggeest beleven de clown en acrobaat hele spannende, maar ook . De twee waren jaar lang te zien in een groot aantal televisieseries, waaronder De Plaaggeest , De Diamant en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts