maandag 13 februari 2017

Vergoeding bril menzis extra verzorgd 1

Bekijk wat u vergoed krijgt voor een bril. Deze zorg wordt niet of niet volledig uit de Basisverzekering vergoed. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Menzis. Hulpmiddelen (w.o. brillen en lenzen). Gecontracteerde zorgaanbieder: per kalenderjaren: één bril zonder bijbetaling.


Alle vergoedingen van deze polis. ExtraVerzorgd voorde volgende onderdelen (hogere) vergoedingen opqenomen:. U krijgt een vergoeding voor brillen (glazen en monturen) en contactlenzen tot een maximumbedrag. Er bestaat geen recht op vergoeding van bril , brillenglazen of montuur als in.


Een aanvullende zorgverzekering sluit je af voor zorg die niet wordt vergoed uit de. Op zoek naar de vergoedingen voor Brillen van alle verzekeraars? Vergelijk alle verzekeringen van Menzis. Op deze kaart leest u wat de GarantVerzorgd van Menzis voor u betekent.


Let op: hieronder leest u alléén de belangrijkste vergoedingen. Specsavers streeft naar betaalbare en professionele oog- en hoorzorg voor iedereen en heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. De basisverzekering van Menzis vergoed de meest basale zorg, zoals.


Verhoging van de vergoeding op brillen en lenzen van. Goed om te weten Prijs per maand. Menzis SamenGezond extra korting, boven op de dan geldende aanbieding!


De vergoeding voor brillen en contactlenzen wijzigt naar € per 2 . Bij etalagebenen eenmalige vergoeding van behandelingen p. Brillen en contactlenzen, Basisdekking brillen : Tot jaar: alleen bij bepaalde . Op Zorgwijzer vind je een overzicht met vergoedingen voor Brillen en lenzen per verzekeraar. Nieuw dit jaar is de Menzis BudgetBewust basisverzekering met een premie van € 8per maand. Dit meest simpele aanvullend pakket dekt onder. Alternatieve geneeskunde wordt niet vergoed.


Bespaar door alle Menzis zorgverzekeringen binnen minuut te vergelijken bij PrijsCheck. U kunt extra informatie over zorg in het buitenland vinden op menzis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts