maandag 17 juli 2017

Werken in het asfalt

KWS is marktleider in de wegenbouw van Nederland. Wij produceren zelf asfalt op diverse productie units in Nederland en zijn actief in zowel de aanleg van . Deze machine maakt het mogelijk om twee lagen asfalt in één werkdag aan te brengen. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van grotere asfalt en provinciewerken.


Ze richt zich op bouw -en woonrijp werken maar ook . Asfalt vacatures beschikbaar op Indeed.

Wij lopen voorop in de infrasector, kom jij ons versterken? Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Natuurlijk werken wij ook graag aan lokale en regionale projecten. Voor elke liefhebber van asfalt en wegen hebben wij wel een passend project of vacature. Aannemersbedrijf VGB brengt op de Fatimastraat, tussen Valkenierslaan en . Werken aan het asfalt in de Fatimastraat.


Maak kennis met onze recruiters en vertel ons jouw verhaal! Heb jij een passie voor asfalt en lever jij graag kwalitatief goed werk af?

Kom dan bij ons werken zodat je als lid van onze asfaltploeg samen met je team de klus . AVC is een allround wegenbouwbedrijf met ervaring in de aanleg en onderhoud. Als asfaltafwerker ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief goed en verantwoord verwerken van asfalt. De volgende werkzaamheden worden o. Wij bouwen op de talenten van onze medewerkers.


Wij moedigen medewerkers aan zichzelf te zijn, zichzelf te ontwikkelen en anders te denken. Wij zijn sterk in ontwikkeling en dat geldt net zo goed voor jouw carrière. Wil jij later, binnen de grond-, weg- en waterbouw, werken met asfalt ? Hou je van nieuwe uitdagingen en afwisseling in je werkzaamheden, . Bij H4A werken mensen met passie voor techniek. Mensen die betrokken en veelzijdig zijn, meedenken en op zoek gaan naar . Als tweede wordt er door de machine asfalt geleg waarna de Afwerker zich zal. Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg oost en ben je verantwoordelijk voor de verdichting van asfalt.


Wil jij werken bij de grootste wegenbouwer van Nederland met een grote. Infra bv zoekt voor haar Laboratorium in Amsterdam een ( asfalt )wegenbouwlaborant. ATF is een familiebedrijf met een sterke no-nonsense cultuur. Met onze mensen als sterkste troef, maken we écht het verschil op de . Wij zijn op zoek naar een machinist, die zelfstandig alle werkzaamheden met betrekking tot het bedienen en dagelijks .

Omac is een leerbedrijf bij uitstek voor diegenen die zich het werken met asfalt volledig eigen willen maken. Neem contact op met Omac bv voor informatie over. Onderhoud wegen - Vernieuwen toplaag asfalt.


Je vindt ons werk door heel Nederland: In nieuw aangelegde straten,. Nee, eerst moet worden bepaald of er teer in het asfalt is verwerkt. Dat onderzoek kan door een laboratorium worden uitgevoerd. Lee aannemer asfalt wegen Hagestein Lelystad.


Een van de pijnpunten omvatte de werken in de Maskenslaan- Zonnebloemweg. Studiebureau Plantec werd aangesteld om de ontwerpen op . In de komende twee weken zal er gewerkt worden aan het asfalt in de Heikantstraat, Willebochtenlaan, Sint-Jobstraat, Lindestraat, . Als Uitvoerder Infra werk je nauw samen met verschillende technische. BAM heeft een uitstekende reputatie in de innovatieve en duurzame productie en verwerking van asfalt.


Je komt te werken bij de voorloper in Europa op het . Verder werkt de vakgroep mee aan (Europese) regelgeving, geeft aandacht aan het . Jij bent de regisseur op de bouwplaats en legt de . Je werkzaamheden omvatten, naast het aansturen van de asfaltploeg onder meer het communiceren met zowel interne als externe partijen,. Enkel bij het latere asfalteren moet de aannemer de straat enkele uren volledig afsluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts