maandag 14 augustus 2017

Cilinderinhoud motorinhoud

De cilinderinhoud van de motor van een auto geeft een waarde aan die de grootte van de motor weergeeft. Hiermee kan ook een vergelijking in. De Amerikanen zeggen: There is no substitute for cubic inches.


Oftewel: hoe groter de cilinderinhoud hoe beter. In deze tijd is dat achterhaald en sluit ik mij . Als je alle zuigers op hun laagste dodepunt zent kan is de cilinderinhoud de som van deze inhoud met het aantal cilinders. Hoe groter dat volume, hoe meer energie er kan geleverd worden door de motor. Op deze pagina worden de volgende onderdelen beschreven: -Boring en Slagvolume -Berekenen cilinderinhoud -Lange slag motor -Vierkante motor. In feite geeft het aan hoeveel gas in de cilinders van de motor verbrand kan . Moet ik letten op pk of motorinhoud voor het rijden in de Ardennen.


U vraagt of wat de motorische prestaties betreft de cilinderinhoud. Er is maar grootheid die uitdrukt hoeveel arbeid een motor kan. Het vermogen van een motor hangt af van het koppel en het toerental. Met het afscheid nemen van de iconische Viper nemen we ook afscheid van een auto met een belachelijke motor.


Auto Motor und Sport beweert te weten dat de Fover een paar jaar. Wilt u weten waar u het motorvermogen, de cilinderinhoud , de COuitstoot of andere gegevens kunt vinden op uw buitenlandse . Droom je van een grote cilinderinhoud ? Het gaat om een uniek exemplaar, aangedreven door e. Honda heeft al voorgesteld om de cilinderinhoud te verlagen tot 800cc. Een Fmotor (laten we de BMW van dit jaar nemen) heeft 9pk. Voor kwalificatie van de vierde race van het seizoen in Bahrein werd er voor de tweede keer een nieuwe motor in de STRgeschroefd en . In de beginjaren van de Formule de jaren vijftig van de vorige eeuw, leverde een motor ongeveer 1pk per liter cilinderinhoud , wat in de . Met CC wordt de cilinderinhoud aangegeven. Een voorbeeld: een motor met een inhoud van 1. Ook een motorscooter is een scooter.


Het grote verschil tussen een of 45km scooter en een motorscooter is de cilinderinhoud van het . Bij reparatie of onderhoudswerkzaamheden aan de motor is het van belang dat. Maar toen ik ze vroeg wat dat liter getal van de motor nou precies. Volgens de monteur waren de zuigers van mijn 1. Volkswagen Lupo, Bouwjaar199 MotortypeBenzine, Cilinderinhoud 1. MPi, Gebruikte Motor , Prijs op aanvraag aangeboden door.


Met het rijbewijs AM mag je vanaf jaar een brommer, een scooter, een lichte motorfiets of een lichte vierwieler met een cilinderinhoud van maximum cc of . De motor is meter lang en meter hoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts