vrijdag 18 augustus 2017

Rd4 milieupark landgraaf openingstijden

Rdverzorgt de inzameling en verwerking van afvalstromen Adres en openingstijden hoofdkantoor. Tarieven milieupark RdKerkrade. Dit zijn de milieuparken Beatrixhaven, Het Rondeel en Randwyck in Maastricht.


Deze maand ontvangt u van Rdeen milieupas. Deze pas vervangt de huidige afvalpas voor uw bezoek(en) aan de milieuparken. Voor grof huishoudelijk afval kunt u terecht bij de milieuparken in Maastricht: het. Rdbeheert namens de gemeente een milieupark waar u (als burger) uw afval heen kunt brengen. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Reinigingsdiensten Rdin.


Daarnaast beheren wij de milieuparken in deze gemeenten, verzorgen wij de . De openingstijden van het milieupark Kerkrade kunt u terug vinden op de. In Gulpen-Wittem zorgt Rdvoor het inzamelen en verwerken van afval. Afvalinzameling in de gemeente Brunssum,.


De Milieu App is een samenwerking tussen Reinigingsdiensten Rden de Gemeenschappelijke . Onderstaand treft u de adressen en openingstijden aan. Voor alle (aan)vragen over de Wmo kunt u tijdens openingstijden. Huisvuilinzameling Rdmet Hemelvaart en Pinksteren.


Landgraaf (Marconistraat te Landgraaf );. Openingstijden Milieuparken Margraten en Rijckholt . Afwijkende openingstijden Op Pinkstermaandag mei 20zijn de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts