donderdag 21 september 2017

Steigerhouten fotolijsten

Balvi Flat Face Vertical collage- fotolijst. Hele stoere fotolijsten met een lijst van steigerhout ! De fotolijsten zijn ook op maat te bestellen. Ze worden voorzien van een glasplaat en er zitten aan de . Een fotolijst ,die ook geweldig past in een modern interieur.

Allerlei soorten steigerhouten lijsten. Ook prikborden van steigerhout zijn leverbaar. Van gebruikt steigerhout in diverse formaten en afwerkingen verkrijgbaar. De robuuste houten steigerhouten lijst is echt een musthave! Verkrijgbaar in standaard maten of speciaal op maat.


Ga dan voor een fotolijst van steigerhout ! Een wissellijst van steigerhout geeft een natuurlijke sfeer aan de foto en zijn omgeving.

Eenvoudig te verwisselen door het ophan. Deze serie is nu gunstig geprijsd bij Camera. Fotolijsten steigerhout hebben een ruwe natuurlijke afwerking.


Wilt u het steigerhouten lijstje recht . Moderne aluminium fotolijsten en schilderijlijsten voor uw moderne schilderij. Verde schilderijlijst van de serie STEIGERHOUT in de kleur groen. Bekijk ideeën over - FOTOLIJST VAN STEIGERHOUT op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Handgemaakte fotolijsten van gebruikt steigerhout.


Er zijn twee robuuste uitvoeringen leverbaar. Een smalle fotolijst en een brede fotolijst voorzien van . Smalle drieluik fotolijst gemaakt van gebruikt steigerhout. Deze lijst heeft een robuust en stoer karakter. Deze fotolijsten zijn ook op maat te maken.


Collage van allerlei fotolijstjes op steigerhout.

Wij verkopen fotolijsten in verschillende kleuren. Kijk snel en bestel tegen de laagste prijzen. Fotolijst van steigerhout Origineel lijstje met gekleurde koordjes, waarachter je de foto plaatst. Leverbaar in diverse maten zowel. Diverse soorten en maten op Xenos.


Onze lijsten van steigerhout kun je ook los bestellen! Koop zelf een spiegel, mooie poster, doek of schilderij en maak je kunstwerk af met onze stoere lijsten. Omdat de kader uit een karaktervol natuurlijk materiaal is vervaardigd is de fotolijst. Passepartout voor fotomaat 10x15 . Assorti set in kleuren (bruin, grijs en wit) van steigerhouten fotolijsten. De Coventry fotolijsten worden per stuks geleverd waarvan stuks bruin, stuks.


Dan is een multi- fotolijst een goede oplossing. Fotolijst , schilderij lijst of lijst voor een poster van steigerhout op maat gemaakt. Wij kunnen voor u een prachtige steigerhouten (foto) lijst maken. Bij De Molensteen heeft u keuze uit honderden lijsten.


Houten en Aluminium lijsten Zelf inlijsten en Thuis bezorgd! Je eigen Wall of Art met deze moderne steigerhouten fotolijst. Steigerhouten lijst koloniaal: moderne en eigentijdse fotolijst.


Lijsten , wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten en fotolijsten rechtstreeks bij De Lijsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts