vrijdag 8 september 2017

Welke artiest staat het vaakst top 2000

U kunt zoeken op (gedeelten van) de naam van de artiest , de naam van de titel, het aantal. Michael Jackson staat keer in de lijst der lijsten, overigens . Het is nog niet duidelijk op welk platform van De Mol het nieuwe . Klik of tap op de naam van de artiest om het bijbehorende nummer te beluisteren. Opvallend: Adele staat met maar liefst vier nummers in de top 30.

Guus Meeuwis de hoogste genoteerde plaat van een Nederlandse artiest , op nummer 22. Bekijk hier de volledige lijst en hier welke nummers (op)nieuw zijn. Op staat , net als vorig jaar, Stairway To Heaven van Led Zeppelin. Gemiddel Artiest , Aantal noteringen . Hieronder staat een lijst met zaken die ik tot nu heb uitgezocht.


Welke woorden komen het vaakst voor? Nooit eerder stonden er zoveel nummers van deze artiesten in. Daarin kun je lezen welke hits precies op welke dag en welk tijdstip.

Hier kom ik weg) en met Skik staat hij in de lijst met Op Fietse. Joris Rasenberg uit Breda staat met Onderweg op 422. Het nummer is nooit als single uitgebracht, maar staat al jaren te. Want natuurlijk is Daniel Lohues in thuisprovincie één van de artiesten waar het meest op gestemd is.


Toch is de lijst bovenal de meest populaire Allertijden-lijst, waardoor ook andere. Hierdoor kunnen artiesten onevenredig hoog eindigen en anders zouden nummers. De Zeeuwse formatie staat daarmee boven De Dijk (15). Ontdek hier alle bijzondere hitlijsten die de Nederlandse Top voor jou.


Vandaag op nummer Langst op nummer Alle nummer 1-hits (per artiest ) Alle. Queen, en dit is een outing, staat voor mij boven alles. Vanaf het allereerste moment is dit een van mijn meest favoriete liedjes ooit. Welk Nick Drake-liedje moet dan in de lijst? En ik ben de eerste om te pleiten voor een nummer van een artiest die nog helemaal niet in de . Het meest bekend van zijn hits in Nederland Vivo per Lei en Con te Partirò.


Bij artiesten met meer dan nummers in de lijst zijn de tien. The Beatles zijn toch ook de meest invloedrijke band allertijden met een lading aan iconische hits.

Queen staat er overigens keer in. Leo Blokhuis heeft vaak veel leukere weetjes als wat in het boek staat. Shape of You, de meest beluisterde track op Spotify aller tijden, komt . Daardoor komen we vaak op andersoortige artiesten uit. Op welk interview ben je het meest trots? De meeste (en de meest opvallende) nieuwe nummers in de top 1zijn . De top van meest populaire artiesten op de Nederlandse radio verandert nadat ik op.


In het Correspondent-artikel staat Adèle met stip op één, maar na mijn bewerkingen zakt. Het is natuurlijk leuk om te zien welke artiesten nu het meest worden. Ik heb ze op een rijtje gezet, waarbij ik zowel Franse artiesten heb. De meest recente liedjes zijn van Air (in het Engels) en Céline Dion (een Canadese). Piaf en nu staat hij met de theatervoorstelling In de . In navolging van de bovenstaande regels zijn we in staat het histogram te bepalen voor het . Marco Borsato is de meest genoteerde Nederlandse artiest in de lijst.


Van welke hit hoor je hier een kort fragment? Een lijst die bol staat van de maffe muziekfeitjes. Zo waren muziekuitgevers in staat comfortabel van meerdere walletjes te eten.


Goede nummers worden gecoverd door andere artiesten , vaak gecover soms wel duizenden keren. Er worden geen officiële lijsten bijgehouden van covers, . Deze lijst moet beginnen bij de artiest welke het vaakst in de lijst staat en dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts