dinsdag 20 februari 2018

Menzis extra verzorgd 2 kraamzorg

Bekijk wat u vergoed krijgt voor verloskundige zorg en kraamzorg. De eerst weken na de bevalling heten de kraamtijd. En voor een bevalling in het ziekenhuis zonder verwijzing van uw arts of verloskundige.


Hiervoor kunt u een aanvullende verzekering . De premie betaal je rechtstreeks aan Menzis. SamenGezond bij Pearle en Eye Wish tot €extra korting bovenop lopende landelijke aanbieding. Kraamzorg Mijn Baby is gecontracteerd door Menzis. Je basiskraamzorg wordt volledig vergoed en je hoeft niets voor te schieten.


U krijgt kraamzorg na een adoptie . U vindt een volledig overzicht op menzis. De vergoeding van uitgestelde of aanvulling kraamzorg wordt door de. ExtraVerzorgd , Volledig vergoe € 1 95. In bijzondere situaties is bijzondere bijstand mogelijk voor kraamzorg ,. Uitgestelde kraamzorg wordt voor € 5vergoed.


Vergelijk met andere zorgverzekeringen en kies eenvoudig de beste of goedkoopste zorgverzekering. Het tweede pakket vergoedt onder andere. Je betaalt niet voor zaken als kraamzorg en overgangsconsulenten, maar . Bijvoorbeeld kosten voor fysiotherapie, een bril of kraamzorg. Menzis Basis, Basis Vrij en Basis Voordelig. Bleek dat ik volgens hun systeem nog Extra verzorgd verzekerd ben, ipv.


Diabetes start pakket en teststrips ( diabetes Mellitus Type II). Bovendien nu in nog duidelijkere taal dan voorheen, u weet dus sneller. TandVerzorgd (wordt TandVerzorgd 500).


Vergoedingen voor bevalling en kraamzorg. Lees meer op onze pagina over Zilveren Kruis 2. Anderzorg is de prijsvechter en online zorgverzekeraar van Menzis. Ze heten extraverzorgd en 3. De aanvullende zorgverzekering zijn er in vijf vormen: Extraverzorgd tot. Zaken zoals kraamzorg zitten niet in deze aanvullende zorgverzekering. Verzekeringsvoorwaarden, Contact en service.


Voor kraamzorg die je thuis ontvangt geldt een wettelijke eigen bijdrage van 4. Deze verzekering is bedoelt voor mensen die zich extra willen . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts