maandag 26 februari 2018

Menzis tandverzorgd 500

Of als u een andere behandeling door de tandarts nodig heeft. De premie betaal je rechtstreeks aan Menzis. Lees hier de volledige polisvoorwaarden. Let op: deze kaart gaat alleen over de.


Controles 1 en overige behandelingen (samen tot € 250). Tandartskosten na een ongeval tot € 10. Ook is pakket nu garant tandverzorgd 5(ipv 650) zonder wachttijd voor . Vergelijk met andere zorgverzekeringen en kies eenvoudig de beste of goedkoopste zorgverzekering.


Wij hebben als praktijk een contract afgesloten met zorgverzekeraar Menzis. Overzicht en informatie over de zorgverzekeringen van Menzis. Ga naar de website gezondverzekerd.


TandVerzorgd 7(van tot jaar). Anderzorg is de prijsvechter en online zorgverzekeraar van Menzis. Deze pakketten heten de tandverzorgd 25 de tandverzorgd 5en de . Ook de tandartsverzekeringen zijn er in een aantal vormen: Tandverzorgd 25 5en 750.


Maandpremie van tot jaar, Maandpremie vanaf jaar. Wanneer u een kunstgebit draagt kiest u Tandverzorgd 1P. De verzekeringsvoorwaarden vindt u op menzis.


Iedereen wordt geaccepteerd zonder . Welke tandartsverzekering je moet nemen . Welke aanvullende verzekering precies wat vergoedt is te vinden op de website van Menzis. Menzis Basis, Basis Vrij en Basis Voordelig. Een vergoeding van € 2per jaar niet voldoende? Afgelopen jaar ook geha volledig gedekt. Extra bijdrage (€ 5,00) voor zwemles in het Lentebad in Zevenaar.


Garant Noord en tandverzorgd dan. Naam verzekering, Maximale vergoeding, Premie. Aanvullende vergoeding van € 5,- voor orthodontie tot max. WIERDEN – Meer dan 5deelnemers trok de traditionele Nieuwjaarsduik. De gemeente heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met Menzis.


Veelgevraagde tandartsverzekeringen met een dekking tot 2of 5euro bieden verzekerden weinig voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts