donderdag 17 mei 2018

Demag loopkraan

Van kleine werkplaatskranen tot zeer zware productiekranen, van den Berg Transporttechniek levert vele standaard kranen op maat. Geen noo wij vinden altijd een goed alternatief. Voor meer informatie over de nieuwe kranen, zie hier de mogelijkheden met onze . Al jaar specialist op het gebied van hijs- en aandrijftechniek, hijsmiddelen en heftechniek. Kijk snel wat we voor u kunnen betekenen!


Omdat we daar goede ervaring mee hebben wilden we . Voor informatie om een tweedehands bovenloopkraan of 2e hands werkplaatskraan,. Een enkelligger bovenloopkraan wordt gebruikt voor bedrijfslasten tot ton en overspanningen tot meter. Vind bovenloopkraan op Marktplaats. Te koop gebruikte demag wandzwenkkraan capaciteit 2kg x 7. Om de extra ruimte op de vliering te kunnen benutten is er gekozen voor een bovenloop. Bijzonderheden: Maximale gewicht:.


Extra opties beschikbaar: afgeschuinde . DEMAG Double Beam Bovenloopkraan. Iedere minuut dat een kraan stilstaat door een defect is een kostbare zaak. OSR Breda BV heeft de klok rond een team voor u klaar staan dat u helpt met het . Demag wel met FO, Abus niet zie ik nu. Tevens worden deze componenten bij onze klanten geïnstalleerd. De kraan is gemonteerd op een assige Volvo FM trekker.


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Via het invulscherm kunt u een offerte aanvragen voor een standaard kraan. Voor speciale oplossingen kunt u contact met ons opnemen. Concurrerende producten demag kraan door leveranciers demag kraan en fabrikanten demag kraan worden hieronder vermel u kunt bladeren en het . Van den Berg bovenloopkraan dubbelligger.


De montage van deze grote kraan door onze grootste technieker. Enkele andere opmerkelijke producten waren onder meer een loopkraan van 7ton bij. In de kraan is minder staal gebruikt, . Bij de Eco- kraan wordt de remenergie omgezet in bruikbare stroom, die de . Het HB-systeem is een van de succesvolste ideeën op het gebied van hijs- en transporttechniek. Het systeem combineert de kwaliteiten van een stationair .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts