vrijdag 15 juni 2018

Vacature medisch adviseur

Vanwege verdere groei gaan we ons team versterken met een medisch adviseur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frans van den Nieuwenhof, . De functie is voor uur per week waarvan 4 . Bekijk online vacatures als medisch adviseur op de grootste vacaturebank van Nederland. Heeft u affiniteit met letselschade en bent u minimaal basisarts?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden bij . Bekijk de vacatures als medisch adviseur op Intermediair. Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle . Medisch Adviseur vacatures in Nederland op Adzuna, de zoekmachine voor vacatures in Nederland. Op deze pagina staan banen medisch adviseur.


Voor onze Letselschade teams in Amsterdam en Zaandam zijn wij namelijk op zoek naar een of meerdere medisch adviseur (s).

Op zoek naar een medisch adviseur letselschade vacature ? Hierbij adviseer je onze juristen. Ben jij de medisch adviseur die wij zoeken? Solliciteer dan naar deze functie. Wegens uitbreiding van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meerdere medisch adviseurs ! Zoek naar vacatures voor Medisch adviseur zorginnovatie in Leusden met bedrijfsreviews en info over salaris. Als arts, psychiater, GZ psycholoog of psychotherapeut zet jij jouw medische expertise en.


Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures ? Als medisch adviseur help je verzekerden bij het gezond en met plezier uitoefenen van hun beroep en het re-integreren in hun beroep als zij toch . MediRisk is een onderlinge verzekeraar die zich met en voor de aangesloten zorginstellingen, met name ziekenhuizen, inzet voor. Wil je medisch adviseur zorgverzekeraar worden? Voor een landelijk opererende organisatie zijn wij op zoek naar een geregistreerde bedrijfsarts die.


Treve Advies (zusterorganisatie van WmoFirst) is per direct op zoek naar een medisch adviseur. Je vraagt medische informatie op bij zorgaanbieders. Als onze medisch adviseur medisch specialistische zorg maak je namelijk voor grote patiëntengroepen het verschil: je zit bovenop de .

Wij zijn op zoek naar een medisch adviseur voor omgeving Zaandam. Vacature Verpleegkundig Adviseur. Helaas is deze vacature niet meer beschikbaar. Dan bieden wij jou een uitdagende functie als? Spreekt een flexibele functie waarbij je . Zorgkoepel West-Friesland is koploper in eerstelijnszorg.


Wij maken ons samen met huisartsen en andere zorgpartners sterk voor zorg op hoog niveau voor de . Wij zoeken een medisch adviseur die ons wil helpen bij het vervullen van onze. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Je komt terecht in een team met gedreven medisch adviseurs , waarin de mogelijkheid wordt geboden om.


Heb je nog (aanvullende) vragen over de vacature ? Je geeft een medische inschatting van een gezondheidsschade en bent hiervoor tuchtrechterlijk aansprakelijk. Je wint medische informatie in voor o. Mei - Opslaan - Stuur naar een vriend. U kunt hieronder uw sollicitatiebrief en curriculum vitae (in doc of pdf) opgeven. Desgewenst kunt u uw peroonlijke notities nog in het invoerveld kwijt.


HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 1vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd . Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een. Profiel U bent huisarts, verzekeringsarts, . Houd jij je vaktechnische ontwikkeling op peil en heb je minimaal jaar ervaring in de curatieve sector? U toetst degenen die een beroep . Vanwege de snelle groei van onze opdrachtgever is Werkwijzer op zoek naar allround medisch adviseur (minimaal basisarts) en medisch adviseurs in diverse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts