dinsdag 12 februari 2019

Kraan 80 ton

Door de extra sleepas is deze kraan in staat ton extra ballast mee te nemen naast zijn standaard ballast van 10 . De kraandivisie van Peinemann beschikt over een grote en moderne vloot mobiele hydraulische hijskranen met een hijsvermogen tot 6ton. Hijstabel hoofdmast (t.) Hoogte in meters. Vlucht in meters vanuit hart draaikrans met 1ton contragewicht.


Deze mobiele telescoopkraan kan een maximale vlucht van meter bereiken en heeft een mastlengte van meter.

Doordat de hijskraan een onderwagen . Op meter hoogte kan de kraan nog steeds ton hijsen. De meter lange mobiele kraan heeft een eigen gewicht van ton en staat op 9 . Aangeboden door Rietveld Aandrijfassen B. Uiteraard helpt Jos Blom Kraanverhuur u graag bij het bepalen van de juiste kraan voor de uitvoering van het werk. Tevens hebben wij vaste torenkranen in het assortiment.


Een kraan die op een afstand van meter een last van ton kan hijsen.

Een snel overzicht van al onze mobiele (toren) kranen. NIEUWE EN GEBRUIKTE MOBIELE KRANEN TE KOOP. Toepassingsgebied: Bouw Aandrijving: Wiel Ledig . De aanwezige kranen en sputpalen maken het schip zeer geschikt voor hijs- en. In hoogte verstelbare hydraulische kraan arm met hefvermogen van ton op 12.


Tevens beschikken wij over een rupskraan met een hefvermogen van ton. Het uitzonderlijk transport botste gisteravond rond 23. Op deze website vindt u informatie over onze werkzaamheden en over ons materieel.


Wilt u een kraan huren of heeft u speciaal transport nodig? Tot op heden was de 6met een maximale hijslast van ton de grootste telescoopkraan op rupsen van Sennebogen. Concurrerende producten ton kraan door leveranciers ton kraan en fabrikanten ton kraan worden hieronder vermel u kunt bladeren en het gewenste . Lastentabel in PDF formaat. Grove RT890E ruwe terreinkraan heeft een capaciteit van Metrische ton.


Type : Scm TON AT CRANE 8X Opbouw : Alle terrein kranen. Voor een kraan met een bedrijfslast groter dan ton en een bedrijfslast- moment groter dan 10.

Productcategorie, Vlakke laadvloer met kraan. Gieklengte van – mtr Maximale hijscapaciteit van – kg. De Brandt kraanverhuur is gespecialiseerd in. ICM, een dochtermaatschappij van de Group Wanty, heeft onlangs haar machinepark uitgebreid met een nieuwe Hitachi-Sumitomo kraan. De dieplader was het enige voertuig dat het ton wegende gevaarte kon.


Brandweer in actie bij de brandende hijskraan op de A73. Het productportfolio van HIAB autolaadkranen omvat kranen van elk formaat. Onze autolaadkranen hebben een hefvermogen van tot bijna tonmeter en . Zoek jij naar tweedehands bouwmachines kranen voor alle terreinen?


Neem direct contact op met de verkoper van kranen voor alle terreinen. BVBA Beernaert Gebrs, Staden, Verhuur van kranen, Montagewerken,. Gewicht in blauwe tabellen = Maximum ton Hefvermogen. De kraan is nodig om de zware pylonen, met een bruto gewicht van ton , te verplaatsen naar een haakhoogte van 1meter.


Hiervoor zijn vier lieren beschikbaar, met een hefkracht van elk achthonderd ton. Eerdere superkranen , waaronder de MSG , maken gebruik . Het hefvermogen van deze 2tons kraanwagen is maximaal 38. Pater Groep beschikt over een mobiele vloot met een grote diversiteit.


Zo hebben wij de beschikking over tons , tons , tons , tons , tons ,. Deze kranen kocht Willy Naessens in de laatste aflevering van “The Sky Is. Al uw graaftoepassingen met de Case Construction CX rupskranen. De Case Construction rupskranen zijn met hun gewicht van tot ton. Dit maakt de kraan tot een echte allrounder, toepasbaar bij meer dan van . Forse investering in uitbreiding kranenpark. Spierings mobiele torenkraan met.


Deze rupskraan met vakwerkgiek heeft een hijscapaciteit van ton wat ideaal is voor . Wij leveren portaal- kranen , bovenloopkranen en bijzondere kranen die alles kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts