donderdag 26 juni 2014

Bruder sleepwagen

Deze sleepwagen is tot in het kleinste detail nagemaakt van het origineel. Naast de hoogwaardige interieurafwerking en deuren en licht en . Deze MAN GTA takelwagen heeft een kantelbare cabine waardoor je zicht hebt op het motorblok. Bruder speelgoed tegen zeer scherpe prijzen. Vrachtwagens, kiepautos, vuilniswagens, hijskranen en nog veel . Snelle levering en een vriendelijke service! MAN TGA sleepdienst met jeep Bruder.


Zeer realistische MAN sleepwagen met Jeep! Gemaakt van hoogwaardig kunststof. Vind bruder takelwagen op Marktplaats. Koop of Verkoop bruder takelwagen op Marktplaats.


Wanneer een voertuig bij een ongeval betrokken is en moet worden weg gehaald komt de takelwagen pas echt in actie. Het laadplatform word verplaatst en de . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Breng de jeep naar de werkplaats met de handige sleepwagen. Deze gave Jeep is van het kwaliteitsmerk Bruder. De sleepwagen kan de jeep met zijn kraan op de wagen trekken.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Oikean tuotteen löytäminen ei ole ikinä ollut helpompaa scania bruder. Denk aan brandweerwagens, sleepwagens , stoere bosbouw vrachtwagens, . Takel de off road Jeep op de Mercede Benz Sprinter.


De lier kan echt op- en afrollen. Met deze supersterke Mercedes Sprinter sleepwagen ben jij de redder in nood. SLEEPWAGEN MAN MET LUCHTPOMP - 55CM.


Versleep de zware jeep gemakkelijk met de sleepwagen van Mercedes! Sleepwagen de beste selectie webwinkels op het Web. Geen exacte resultaten gevonden voor bruder bol Probeer een.


Uwkindveilig, de webshop voor al uw kindvriendelijke producten. Voor 13:bestel is volgende werkdag in huis - dagen bedenktijd. Rijd in de coole, kantelbare sleepwagen rond om de kart van Olivia in perfecte conditie te houden! Ruk snel uit met de Scania brandweerwagen van Bruder.


Deze drieassige sleepwagen trekt met groot gemak een bestelwagen. Stevig en betrouwbaar slepen met deze MAN sleepwagen ! Volg de avonturen van Tom de sleepwagen , die altijd klaarstaat om zijn vrienden te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts