dinsdag 10 juni 2014

Toegangspas ondergrondse container

Zo werkt het systeeHier kunt u de toegangspas bewaren: Handleiding gebruik ondergrondse container. Klik hier voor een handleiding voor het gebruik van een ondergrondse container. In Schiedam gaan ondergrondse containers alleen nog open met een toegangspas.


Lees alles wat u moet weten over het gebruik van de toegangspas. Dan kunt u uw afval kwijt in de ondergrondse container van uw woongebouw. U heeft hiervoor een toegangspas nodig.

Hiervoor heeft u een toegangspas nodig. Ik ben de toegangspas voor de ondergrondse container kwijt. Wie denkt dat de ondergrondse containers in Alphen aan den Rijn alleen met een afvalpas te openen. Let op: maak in uw afvalpas geen gaatje.


Bij appartementencomplexen en hoogbouw binnen de gemeente Weert wordt het huishoudelijk afval ingezameld in ondergrondse afvalcontainers. Toegangspas ondergrondse container kwijt of defect. Op een aantal plaatsen kunnen inwoners hun afval kwijt in ondergrondse containers.


Spring naar Wanneer krijg ik een afvalpas voor de ondergrondse restafvalcontainer? Als de containers operationeel zijn en goed functioneren, ontvangt .

Enkele hoogbouwcomplexen hebben ondergrondse containers voor huishoudelijk restafval. Als u woont in een van deze complexen kunt u een milieupas. Als uw adres is aangesloten op een ondergrondse container, dan kunt u met uw Saverpas uw afval daarin weggooien. Voor het aanbieden van restafval betaalt . Werking ondergrondse container voor restafval. Alleen met de toegangspas kunt u de ondergrondse afvalcontainer openen.


Bekijk online waar de ondergrondse afvalcontainers in Rotterdam staan. Ook vindt u op deze pagina informatie over het aanvragen van een toegangspas. Dit om te voorkomen dat andere dan de bewoners gebruikmaken van de ondergrondse containers.


De pas hoort dan ook bij de woning en bij verhuizing blijft de . Met uw afvalpas kunt u afval in een ondergrondse - of bovengrondse container doen of bij een afvalbrengstation of milieustraat brengen. Woont u in een flat of bovenwoning waar u uw afval kwijt kunt in een ondergrondse afvalcontainer ? Ook hebben of krijgen alle huishoudens in Breda een afvalpas, om de ondergrondse restafvalcontainer te openen. Dan gebruikt u de ondergrondse afvalcontainer bij uw woning. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente Oss. Area Reiniging heeft ondergrondse afvalcontainers geplaatst bij flats en.


De bewoners krijgen hiervoor een toegangspas , dit is dezelfde pas die ook toegang. Alle ondergrondse containers bij flat-en appartementencomplexen hebben een pasjessysteem.

Per adres wordt er maximaal afvalpas verstrekt. Lees hoe u een ondergrondse container gebruikt. Ook kunt u een toegangspas of sleutel voor de ondergrondse container aanvragen. U hebt een afvalpas of sleutel nodig om afval weg te gooien in een ondergrondse container voor restafval.


Vanaf aanstaande zaterdag oktober gaat het omgekeerd inzamelen van start. De ondergrondse containers zijn bijna allemaal geplaatst en uw huis-aan-huis . Dat komt doordat de gemeente verzoeken van Amstelveners om hun restafval naar een andere container te brengen nog aan het verwerken is. Wat te doen bij verlies of diefstal van de pas ? Als u de afvalpas verliest of op een andere manier bent kwijtgeraakt dan kunt u een nieuwe aanvragen bij RD . Hoe werkt de ondergrondse afvalcontainer en toegangspas ? Bij een ondergrondse afvalcontainer is alleen de inworpzuil zichtbaar en zit de container zelf in de . Om afval kwijt te kunnen hebben bewoners en bedrijven een toegangspas om . U kunt de ondergrondse afvalcontainer openen met een afvalpas.


Huishoudens die gebruik maken van een ondergrondse restafvalcontainer, ontvangen hiervoor een afvalpas. Deze pas hoort bij de woning en blijft eigendom . De storing op donderdag juli is inmiddels weer verholpen. Ondergrondse containers met toegangspas weer in gebruik.


De container is hierdoor makkelijk in gebruik en . Ik heb een pas voor een ondergrondse container , hoe werkt het dan? Iedere inworp (klik) in de ondergrondse container wordt geregistreerd en daarvoor betaalt . Algemene voorwaarden voor gebruik van ondergrondse verzamelcontainers voor huishoudelijk afval, als bedoeld in artikel lid sub a van het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts