dinsdag 10 juni 2014

Grotere groene container aanvragen hvc

Net als tuinafval mag dit in de groene bak. Aan het aanvragen van een grotere bak zijn geen kosten verbonden. Aan een extra groene of oranje container zijn geen voorwaarden of kosten. Als u een extra container wilt aanvragen , kunt u contact opnemen met HVC.


U kunt kosteloos een extra gft - container aanvragen bij HVC. Wilt u een grijze of groene bak voor huisvuil aanvragen ? HVC stelt de minicontainer beschikbaar. Voor het restafval (grijze) het GFT -afval ( groene ) en papier (grijs met blauwe deksel) wordt aan elk huishouden een . HVC haalt uw afval op aan huis en beheert het afvalbrengstation.


Indien u de container dan niet aantreft? Heeft u een kleine grijze (restafval) of groene ( GFT ) afvalcontainer (1liter)? U vraagt een grote container aan via de klantenservice HVC. In Opmeer haalt onze ophaaldienst HVC het afval huis-aan-huis op.


Of wilt u een extra container aanvragen , of een container inleveren die u niet gebruikt? U mag gratis een extra bak voor plastic aanvragen bij HVC (gratis). Ook kan uw container van 1liter voor gft gratis omgeruild worden voor een grotere van. Van iedere volle groene bak van 1liter kan groen gas en compost geproduceerd. De GFT containers worden door HVC één keer per twee weken geleegd.


De afvalinzameling in Zaanstad wordt verzorgd door HVC. Meer informatie over afval, waaronder asbest of online een (extra) kliko aanvragen. HVC -inzameling zorgt dat u een nieuwe container krijgt. HVC is een zelfstandig bedrijf dat is ontstaan uit de verzelfstandigde. Wanneer haalt HVC mijn huishoudelijk afval op?


De groene afvalbak is voor gft -afval, de zwarte afvalbak is voor restafval en de. Glas en textiel kunt u kwijt in glasbakken en textielcontainers bij de winkelcentra. Daarna kunt u bij HVC een nieuwe afvalcontainer aanvragen. U kunt uw container ook omruilen voor een kleinere (1liter) of een grotere (2liter).


HVC verzorgt voor de gemeente Schagen de afvalinzameling. Op de website van HVC kunt u zien wat in welke afvalcontainer moet. Binnen Dordrecht regelt HVC het ophalen van uw huishoudelijk afval, het plastic afval en uw grofvuil. U kunt speciaal voor uw adres een schema voor afval inzamel aanvragen via e-mailadres.


Hier kunt u ook aangeven of u een kleine of grotere container wilt. In de gemeente Bergen is HVC verantwoordelijk voor de afvalinzameling. U kunt bij HVC terecht voor het aanvragen van nieuw containers.


Informatie over het gebruik en aanvragen van rolemmers (grijs, groen , blauw). De groene rolcontainer is voor groente-, fruit- en tuinafval ( GFT ). Dan kunt u een nieuwe afvalpas aanvragen bij de klantenservice van HVC op werkdagen . Inwoners kunnen indien gewenst een extra container aanvragen bij HVC. Een extra container voor gft is gratis. Op de rand van het deksel van uw kliko kunt u dit aflezen.


Ook kunt u de maat bepalen aan de hand van de afmetingen van uw deksel. HVC leegt de grijze en groene minicontainer om de week. Grote hoeveelheden blik brengt u naar de milieustraat.


Rioolaansluiting aanvragen , rioolverstopping doorgeven. In het afval dat u tot nu toe in de grijze container dee zitten nog heel veel. HVC zich - behalve op afvalinzameling en grondstoffenmanagement - sterk op.


Ik ben er niet tijdens de groene containerwisseling , maar wil wel een grotere container. U kunt een extra blauwe container aanvragen wanneer u denkt structureel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts