woensdag 12 november 2014

Motorslot schijfrem

Een goed schijfremslot op je nieuwe motor? Je motor met een kettingslot via een muur of wandanker vast zetten? Kies het juiste motorslot met de ABUS slot . Een ARTgoedgekeurd motorslot , kettingslot, schijfremslot, hangslot, beugelslot of remschijfslot kopen? MotoPort heeft alle ART sloten in de webshop.


Het is belangrijk om een motorslot van een hoge kwaliteit te kopen als u uw motor optimale bescherming wilt bieden tegen ontvreemding.

Verkrijgbaar met beugelsluiting of pensluiting. Koop of Verkoop schijfremslot op Marktplaats. Een schijfremslot is zeer geschikt voor gebruik als motorslot omdat ze makkelijk mee te nemen zijn.


Algemeen Wil je een motorslot kopen? Universeel schijfremslot alarm motorslot voor vrijwel alle motoren. Bekijk dan deze video met uitleg over verschillende type. Het beste motor-slot uit het assortiment van . Abus Granit Sledg Compact, sterk en zeer eenvoudig te bevestigen aan de schijfrem.


Motorsloten koop je bij MotorKledingCenter, de specialist.

Of het nu gaat om een 125cc, scooter, chopper of sportmotor, ABUS beschikt over een uitgebreide range van veiligheidssystemen. De Motor webwinkel om ABUS te kopen. Goedkoop op motorfiets gebied met een unieke Laagste Prijs Garantie. Veilige schrijfremsloten voor uw scooter.


Een schrijfremslot beschermt tegen diefstal van uw scooter. Alle schijfremsloten kunnen voor alle merken en typen . Scooters, brommers en motoren hebben van zichzelf een vrij groot gewicht. Wanneer u het motorslot plaatst hoort. Het compacte Sledgschijfremslot is een echte Abus: dus van hoog en zeer solide niveau. Het slot heeft het keurmerk ART- is voorzien van een zogeheten.


Hier vind u een groot aantal schijfrem sloten met alarm en zonder voor scooter of motor voor een lage prijs van nederland en word gratis verzonden vanaf. Als je een motorslot wil kopen moet je eerst een aantal dingen weten en afwegen alvorens je de juiste keuze kunt maken. Dit infopunt is hiervoor opgezet, zodat . Koop daarom een goed motorslot van hoge kwaliteit.


GAMMA heeft de keuze uit kettingsloten en sloten voor op de schijfrem. Over het algemeen alleen geschikt voor . Remschijfsloten, hangsloten, beugelsloten, vloerankers en motorsloten met alarm. ART goedkeuring voor uw verzekering.

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor een stevig Scooterslot en motorsloten. Beveilig de motor tegen diefstal met het ARTgekeurde kettingslot van ABUS. Het kettingslot bestaat uit een los schijfremslot en ketting.


Past niet op nieuwe schijfrem van mijn nwe motor en mag daarom weg. Bestel veilig en online uw schijfremslot. Een ART slot aanschaffen is een prima maatregel ter preventie van diefstal van de motor.


ART motorsloten zijn overigens ook geschikt om scooters extra . Natuurlijk heb ik al uitgebreid de zoekfunctie gebruikt maar hier vind ik mijn specifieke vraag niet in terug. MEGA assortiment ○ boven €10- gratis verzending ○ Alles voor jouw motor! Zeer solide schijfremslot met ART keurmerk.


Dit compacte slot met opvallend design biedt maximale beveiliging, mede dankzij de geharde stalen behuizing. Dit Pro-Tect schijfremslot is een ARTgoedgekeurd motorslot. ART goedgekeurde motorsloten zijn verplicht bij de meeste motorverzekeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts