woensdag 6 mei 2015

Frees met lange schacht

Bij Phantom bestelt u online extra lange HSS-Co frezen. Uw specialist in professioneel snijdgereedschap van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Voor professioneel en particulier gebruik.


Als je een houtfrees zoekt zit jij bij Mapeco aan het goede adres! CMT Rechte groeffrees - lange versie Meerdere maten beschikbaar Vanaf € 4incl.

Onderstaande hardmetalen bovenfrees freesbeitels hebben allen een schacht van mm. Onze freesbeitels zijn erg populair bij onze klanten, vanwege de . Verschillende soorten frezen waaronder de vingerfrees (ook wel universele frees genoemd),. Groeffrees snijfrees met extra lange schacht. Afmetingen = schacht : diameter(D) x nuttige lengte(L). Het assortiment schachtfrezen onderscheidt zich door compleetheid en overzichtelijkheid.


Korte Radiusfrees 2-snijder met extra lange schacht , HSS-E.

Frezen koopt u bij Gereedschapcentrum. Lange levensduur van de frezen ook bij het invallen door de gesoldeerde . Hier vindt u een overzicht van de hardmetalen groeffrezen met een schacht van mm. Praktijktests hebben aangetoond dat de hardmetalen stiftfrezen van LUKAS met hun op de betreffende taak afgestemde. Stiftfrees met extra lange schacht.


De diameter van de houtfrees is 18. Deze frees heeft een lange schacht dus je kan extra diep frezen. Ze hebben een PTFE anti kleef coating , dus minder hars opbouw en ook hitte afstotend en . Professionele en industriële TCT frezen met Dnamic Carbide.


VHM freesjes voor het frezen van aluminium, messing, koper en alle kunststoffen,. De frezen voor slotkasten zijn te gebruiken in combinatie met freesmallen. Extra lange groeffrezen , HW, Schacht mm, Z=2.


Door de nauwe en jaren lange samenwerking met Sistemi Klein kunnen wij u snelle . Voorraad: verpakking(en) (Levertijd: - Dagen) Stuk(s) per . Met 3-mm schacht en strakke afwerking.

Kwalitatief hoogwaardig gebruiksgereedschap voor netjes werken met een lange levensduur. Betere booreigenschappen, langere standtijd. ZR- frees met lange hals en lange schacht voor de laboratorium turbine.


Korte, Lange en Extra- Lange reeks . Elektrisch gereedschap Spantang, voor frees HM met mm schacht – in de Häfele. Verarbeitung: Benötigte Größe und Länge des Verbinders Wbis Wfür . De voorraad van dit artikel wordt niet meer aangevuld. PHANTOM MG- VHM Spiebaanfrees, TiAlN-gecoat, lange uitvoering. De wolfram-vanadium frees en graveerstiften zijn gemaakt van een.


Ze kenmerken zicht door hoge precisie en een lange levensduur. In elke RHODIUS frees zit de vakkennis van vele knappe koppen. Bij het werken met hardmetalen stiftfrezen met een lange schacht moet u er rekening mee . Hardmetalen D-namic groeffrees 18x19mm met een extra lange opnameschacht van 8mm. Totale lengte inclusief schacht 70mm. Bij lange dunne freesgereedschappen, is het soms noodzakelijk om . Zwaartepunten voor de toepassingen.


De standaard boren en bovenfrezen zijn afkomstig van CMT, het snelst. De volledig warmte-behandelde schachten en bitjes zijn ontworpen voor een lange levensduur. De bitjes hebben een schacht van 8mm. K1Snijrichting = Spiebaanfrezen, inlopend frezen en borend frezen.


LMT Belin levert uiterst scherpe (eventueel gepolijste) VHM schachtfrezen en. Zeer lange standtij ideaal voor het frezen van abrasive materialen. Wanneer je je hout wilt frezen heb je uiteraard een frees nodig. Met een frees zorg je ervoor dat je makkelijk een sleuf of een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts