dinsdag 12 mei 2015

Tweedehands slagerij materiaal

PRIJS IS INCL VERZ EN BTW Technische info: Rood: Model: XL BHKS €3incl verz. Tweedehands snijmachine in goeie staat. Winkelinrichting, meubilair en materiaal voor je zaak. Kunnen nog altijd dienen in een winkel om wor… € 14 00.


RVS snijmachine vleessnijmachine Berkel 8Art. Ook klein slagersmateriaal verkrijgbaar in onze zaak: beenhouwersmessen,.

Firma Van Wissen bestaat al meer dan 1jaar en wij verkopen en repareren allerlei Horeca- en Slagerij apparatuur en benodigdheden. Ons tweedehands aanbod bevat ook complete lijnen, slachtmateriaal en verpakkingsmachines. We bieden u daarnaast interessante prijzen voor tweedehands. Auctelia is een online veilinghuis en makelaars voor al uw professioneel tweedehands machines. De diensten van Auctelia zijn gericht op elke professional die . Veiling Slagerij apparatuur FaillissementsDossier.


Online veiling van slagerij apparatuur. Van gebruikt horecamateriaal en -apparatuur tot tweedehands machines voor. Wij leverden alle machines om uw bakkerij en slagerij in te richten, zowel in standaarduitvoering als op maat, nieuw en tweedehands.

Naast het afhalen van goederen, kunnen wij ook tweedehands bakkerij apparatuur demonteren, de-installeren, afvoeren en zonodig verwerken. Wij zijn importeur en distributeur van slagerijmachines , non-food horeca artikelen , keukengerei en grootkeukenapparatuur. Met de overname van het bedrijf in . Vraag vandaag nog een offerte voor uw maatwerk aan! Keukens Eddy Van Driessche - horeca en slagerij materiaal. Daarnaast hebben wij ook geregeld bakkerij en slagerij machines in ons assortiment.


Wij beschikken over diverse opslaglocaties door Nederland met een totaal . Op deze pagina vindt u ons huidige aanbod te veilen horeca-apparatuur. Automaterialen moet je bij Slager halen! Slager is al jaren de specialist op het gebied van automaterialen.


U kunt in onze winkels terecht voor een uitgebreid . Bekijk dan zeker onze tweedehands producten voor de voedingssector. Jaarbeurs in Utrecht staat op beide dagen volledig in het teken van de slager. Kleinmateriaal Wij hebben alles in huis voor de foodsector als het gaat om . IM- EN EXPORT GEBRUIKTE MACHINES VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE.


Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek bedrijf kantoor, horecamateriaal. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje ! Vind en vraag om een offerte bij.

Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. La Coutellerie Suédoise is de spécialist inzake materiaal voor slagers en . Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze verkopen. Wij als Horeca Opkoper zijn als opkopers gespecialiseerd in het opkopen van tweedehands faillissement inventarissen, maar ook als opkoper van liquidatie, . Verplichte beroepskledij en materiaal slagerij. Je kan ook zoeken of je nergens iets tweedehands kan aankopen.


Peter Spijker biedt u een dagelijks wisselend en groot assortiment aan gebruikte Horeca- en Grootkeuken-apparatuur. Ruim duizend vierkante meter aanbod . Unieke veelal gebruikte decoratie en etalagemateriaal tweedehands bijenkorf. Onder materiaal verstaan we de gebruikte grondstoffen zoals vlees, toegelaten bijkomstige.


Welkom bij Horeca materiaal Timmers in Houthalen-Helchteren bij Genk. Wij voorzien uw horecazaak van alle nodige materialen, zowel nieuw als tweedehands. Wilt u uw slagerij uitrusten met de beste installaties? Horeca apparatuur en horeca meubilair van Horé Plaza. Koel en vries apparatuur, afwasapparatuur, slagerij , en nog veel meer.


Overal in de stad zijn er tweedehands kledingwinkels en non-profit. Het materiaal dat we gebruiken is dus echt aan het einde van de . Door het gebruik van robuust materiaal zijn de apparaten van een lange. Uw specialist voor horecabenodigdheden, slagerijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts