vrijdag 29 mei 2015

Radio 2 nummer

NPO Radio houdt luisteraars aangesloten op de actuele popmuziek, met een nadrukkelijke focus op Nederlandse. Bekijk de playlist van NPO Radio 2. Hier kun je alle nummers zien die vandaag en in het verleden gedraaid zijn. Radio is een Vlaamse radiozender van de openbare omroep VRT. Er worden heel wat Nederlandstalige nummers gespeeld.


Iedere vrijdag vind je hier onze nieuwe TopSong!

Overzicht van alle nummers die zojuist gedraaid zijn op NPO Radio 2. Met de NPO Radio playlist vind je snel het nummer terug dat je net op de radio gehoord . Ook in de meetperiode mei-juni was de . Dat Radio 5en NPO Radio regelmatig van koppositie wisselen, is een mijlpaal, zegt Evert Bronkhorst in zijn analyse van de radiocijfers. Dat werd zojuist bekend gemaakt tijdens het programma . Wat is het sms- nummer van Radio West-Vlaanderen? De officiële app van NPO Radio ! Dit is de playlist van de zender Radio van vandaag.

Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Bart heeft Ilse DeLange met een smoes naar de studio gelokt en heeft daar een verrassing voor de. Ellie Martha, de vijf jaar oude dochter van Regi Penxten (42) en Elke Vanelderen (40), stal zondag de show tijdens de Radio zomerhit. Radio-dj begint in januari bij NPO Radio met eigen show. Op zaterdag januari was ik met Sidewalk te gast bij het programma Music Matters op Radio 2. We hebben nummers live gespeeld.


Een nieuwe gebruiker van Radioplus? Gebruik onderstaande tips om Radioplus te ontdekken! Studio Brussel, MNM, Radio, Ketnet Hits, Radioen Klara . Dit betekent dat je het nummer de komende week extra vaak. Luister naar Radio Antwerpen 97.


Met een simpele klik kun je naar de beste radiozenders uit België luisteren. Zendernaam, Kanaalnummer , Ongecodeerd. De Radio Top of VRT Top is een hitlijst die op zaterdagmiddag op de VRT,.


Hierdoor hebben verschillende hits in deze periode de nummer 1-positie. NPO Radio blijft in de meest recente meetperiode het radiostation met het hoogste marktaandeel. Dat blijkt uit de vanochtend gepubliceerde .

Vind het telefoonnummer en adres van VRT Radio Limburg in Hasselt. Bij Interactieve TV van KPN krijg je toegang tot verschillende radiozenders. Calls are free from most landlines.


Some networks and Mobile operators will charge for these calls. Texts will be charged at your standard message . Radio staat met een marktaandeel van 3procent afgetekend op nummer één. In deze leeftijdscategorie is NPO Radio de nummer van Nederlan na Radio 538. Jan Hautekiet en Kirsten Paulus zoeken het uit.


Met je Radio -programma De Wild in de Middag maak je het populairste middagprogramma van dit moment. En nog meer door de twee mannen die het nummer voor haar maakten. Op nummer prijkt Raymond van het Groenewoud met . Hoogste nieuwe binnenkomer is Ed Sheeran met drie nummers. Een hele prestatie aangezien het nummer niet in de voorkeuzelijst stond van Radio 2. In die lijst staan alleen nummers die ouder zijn dan een . Op dit nummer neemt Dave Grohl, frontman van de Foo Fighters, de drumsectie voor zijn . Gelukkig beviel het zingen hem wel en heeft hij heerlijke nummers uitgebracht.


De cookiestoestemming is van toepassing op de VRT-websites, subsites en apps van deze merken: VRT NWS - Sporza - VRT NU - één - Canvas - Radio 1 . De 3de editie van de Radiocruise neemt je mee naar de wonderbaarlijke Noorse. Vul in stap Persoonlijke gegevens je Cera vennotennummer in en . Het zal in elk geval weer een feest der herkenning zijn op radio 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts