vrijdag 11 december 2015

Fotoreading per e mail

Met het resultaat van de reading krijg je meer . Voor een fotoreading heb ik een (recente) foto nodig van de betreffende persoon. Kies voor een fotoreading per e-mail als u de reading op uw gemak wilt kunnen teruglezen. Upload hieronder uw foto en selecteer de gewenste consulent.


Stuur gratis uw foto waarna u een telefonisch consult kunt aangaan.

U kunt hier geen e - mail of telefoongegevens ingeven. In een foto, waar een persoon op staat, staan voor een paragnost of medium soms wel meer dan duizend woorden. Hierbij maakt het niet uit of er . Foto-Reading Mens Een foto-reading is het ”lezen” van een foto. U stuurt mij een recente foto per post of per e - mail , met daarbij vermelding van voor-, . Ex-paragnost Nathalie Kriek verklapt op VROUW.


Mariët Oosterwijk hoe fotoreading nu echt in zijn werk gaat. Het is van belang dat als u een foto reading wilt, u een recente foto heeft waar u alleen.

Een foto reading is bij OprechteMediums op manieren aan te vragen. Je kunt via een e - mail of telefonisch contact een afspraak maken, afhankelijk van een persoonlijke of een afstandssessie maken we een afspraak hoe je de foto . Foto lezen doe ik al een aantal jaren en nu kan het ook via mail. Wil je graag een foto-reading via een telefonisch consult? Via het onderstaand formulier kun jij een foto uploaden en doorsturen naar de door jou . Een ( foto)reading kan verheldering, duidelijkheid en ondersteuning brengen. Verder is een foto reading ook geschikt voor kinderen die niet goed in hun vel zitten.


Email adres: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? Hier kun je GRATIS je foto uploaden en opsturen naar de . Het is mogelijk om per mail een consult aan te vragen. Dit kan een foto reading zijn met vragen waarop je antwoord wenst. Heeft er iemand ervaring met een fotoreading van een persoon? Fotereading via e-mail, Skype, telefoon,.


Daarnaast kan er een fotoreading per e-mail gedaan worden, dit is een korte reading waarbij ik. Wanneer je te ver weg woont of niet in de gelegenheid bent om naar ons toe te komen, kun je gebruik maken van een mail consult. Een fotoreading is een reading die aan de hand van een gestuurde foto wordt.


Je kan deze per post toesturen of via e - mail.

Het antwoord of de antwoorden die ik voor u ontvang noteer ik in die bewoordingen zoals die aan mij doorgegeven . Een foto helpt om gericht contact te maken met de energie van degene die erop is afgebeeld. Via de foto komt een telepathische verbinding tot . Kies onderstaand de consulent van wie u een foto reading wilt. Foto reading : een analyse van een foto. Je ontvangt van ons de informatie per mail. Fotoreading door Alma Wat vertelt een foto, wat je op het eerste oog niet ziet.


E - mailadres of telefoonnummer, Wachtwoord. Stuur je vraag per e - mail of stuur een foto voor de fotoreading. De reading ontvang je schriftelijk en ik stuur het je per e - mail toe. Zal uw e - mailadres niet worden vermeld bij de consulent. Wilt u een fotoreading van één van onze coaches?


Elke dag gratis uw online horoscoop per e - mail. Dit is per persoon verschillen maar het verschil kan ook zitten in de manier waarop. Foto Reading online, u stuurt dan een foto via e - mail met een eventuele . U kunt de fotoreading ALTIJD doorsturen naar uw consulent. Maak kans op een fotoreading per e-mail van Youve.


Ga een foto reading aan via telefoon of e - mail met onze mediums uit Nederland en demediums geven hun kijk op uw foto. Hier fotoreading door mediums uit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts