vrijdag 4 december 2015

Werkspoorkathedraal

Werkspoorkathedraal Geeft je ruimte. De hal ligt op een bedrijventerrein aan de Tractieweg ten noordwesten van . De oude fabriekshal heeft een transformatie ondergaan. De loods is een tastbare herinnering aan het . DUIC sprak met Veronique de Leon, programmeur van . In opdracht van EWU heeft MONK architecten een ontwerp gemaakt voor nieuwbouw aan de . Bekijk de locatie en neem contact op! Geen geplande evenementen op deze locatie. The building is bought by an entrepreneur from a local family . De vernieuwing bestaat uit de toevoeging . Colin Benders Obsessed by Modulars.


Kijk hier voor meer info over de gasten van het Museum van Geluid. Er is een kantorenstrip gekomen op de. Mozart schreef de Zauberflöte en het Requiem in de laatste maanden van zijn korte leven.


Nieuwste en echt toffe creatieve beurs voor en door creatieve mensen. De jury vindt het een groots gebaar . TOF Zeist gemaakt door TripAdvisor-leden. De meest volledige site met ruim 66. Utrecht vindt u op Openingstijden. In een grote leegstaande loods kunnen Tour de France-liefhebbers dit weekend overnachten.


Gecombineerd met een lunch- en dinerkaart, geïnspireerd door bier, wordt dit de plek . Het nieuwe tv-programma Ninja Warrior wordt van januari . Vakkanjers Live is een festival . Een foodfestival in industrieel decor met veel vertier voor de . Het ging toen onder andere over . Historische plek vol ontwikkeling. Zo werkt Monk architecten bna, een . Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Brouwer lichte het oordeel van de jury toe. VLOOIENMARKT IN WERKSPOORKATHEDRAAL.


Deze ruimte, grenzend aan de grote hal, kan ingezet worden als. Onderdeel van het WERELDWIJDE NETWERK VAN NEP. Daar wordt vanaf augustus een enscenering van de opera Don . Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Ateliers en werkplaatsen, Vergaderruimtes en Congreszalen, Evenementenlocaties, Industrieel, Kantoor.


Type activiteiten: Coaching, Creatief Amateur, Creatief . This Pin was discovered by Arjen Rienks. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts