donderdag 17 december 2015

Hydraulische botenwagen

Zelfaangedreven hydraulische botenwagen. De SLWZ – AWS SA zijn zelf aangedreven boottransporters voor het vervoer van schepen op scheepsbokken. U past de breedte en hoogte aan met de hydraulische installatie van het trekkende voertuig.


Dat kan een heftruck zijn, maar ook een tractor, shovel of verreiker. In zeer goede staat verkerende botenkar voor winterstalling.

Bokken kunnen bijgeleverd worden. Hydraulische botenwagen , merk Schilstra, Bj. Geschikt voor schepen welke op bokken zijn geplaatst, Max Ton, Max ton is . Compleet met hydraulische handkrikken. Tezamen met dubbele bokken en één enkele voorbok.


TIP: ook te gebruiken als botenwagen voor schip op eigen . Zo ook deze ton boten wagen … Deze boat transport yard trailer is radiografisch bestuurbaar, heeft een zeer kleine draaicirkel, beschikt over hydraulische.

Onze nieuwe hydraulische botenwagen is binnen! Deze botenwagen is op alle vier de wielen bestuurbaar, zodat we uw jacht heel nauwkeurig . Deze geremde hydraulische botenkar heeft geeintregeerde spanbanden in hoogte verstelbare achterwielen en heeft een in hoogte verstelbare . Vanaf heden beschikken wij over een nieuwe sterke elektrische heftruck voor het transporteren van boten met de hydraulische botenwagen. Yachtservice It Ges heeft in eigen beheer een zelfrijdende elektrisch, hydraulische botenwagen de Crawler ontwikkeld.


De hydraulische hefinrichting heeft een . De haven beschikt over alle faciliteiten, waaronder een hydraulische botenwagen tot ton. Passanten zijn ook van harte welkom! Concurrerende producten hydraulische boottrailer te koop door leveranciers hydraulische boottrailer te koop en . Deze wagen rijden wij via één van de twee . Na te zijn schoongespoten wordt uw boot op een bok gezet waarna hij met een hydraulische botenwagen op de plaats wordt gezet.


Hemrik Marine biedt u alle service op watersportgebied. Hellingen is mogelijk met een boottrailer of met onze ca. Roodberg hydraulische boottrailer. Tot ton, met lange en korte boom.


Zeer betrouwbare en goed werkende hydraulische bootkar.

Daarna plaatsen we uw schip op een veilige bok en rijden we hem met de hydraulische botenwagen op zijn plaats. Bij deze stalling is het mogelijk om . Naast de hijsfaciliteit hebben wij ook een hydraulische botenwagen (Ton) waar we grotere en zwaardere boten mee kunnen verplaatsen. Onze jachthaven beschikt daarom over modern materieel, zoals een tons botenlift en een hydraulische botenwagen , om uw schip veilig uit het water te halen . Dat is een elektrisch aangedreven hydraulische botenwagen.


De Green Electric is uitermate geschikt voor gebruik in kleine ruimtes. Vervolgens wordt uw schip vakkundig ontdaan van aangroei en het opbokken vindt plaats door het gebruik van een hydraulische botenwagen die maar liefst 60 . Voor grote schepen zetten wij speciale bokken in en een hydraulische botenwagen met een capaciteit tot ton. Al met al een behoorlijke investering . De nieuwe hydraulische transporter is een antwoord op de trend dat schepen steeds groter en zwaarder worden. Door gebruik te maken van een (trailer) helling, stempelen . Voor de winterstalling is een hydraulische botenwagen aangeschaft en bokken met stempels om de boten op te plaatsen en te vervoeren.


Onze hydraulische botenwagen heeft een capaciteit van ton en onze hijskraan 3. Uw boot kan zowel in de zomer als in de winter op de wal of in onze . Een faciliteit om schepen tot Ton met onze jachtenkraan uit het water te halen en mbv onze hydraulische op afstand bestuurbare botenwagen op ons terrein . De schepen worden standaard met hoge druk afgespoten, op een stalen bok gezet en met een hydraulische botenwagen verplaatst. Vermeer Marine heeft in zijn programma drie modellen botenwagens , de Yacht. Alle schepen worden op bokken of op ander opstelmateriaal, dat op onze hydraulische botenwagen past, geplaatst. Wij werken met verschillende soorten.


Met een eigen hellingbaan, een hydraulische botenwagen die tot ton. De haven heeft een gezellig café met een terras dat uitzicht heeft op de haven. Er is een hydraulische botenwagen tot ton aanwezig. Het hijsen in de haven gebeurt middels een tons mobiele hydrokraan.


Transport van de haven naar de loodsen doen we met onze hydraulische botenwagen. Voor het transport van de jachten op eigen terrein i. Mogelijkheid tot hellingen van schepen tot max ton d. De masten van schepen in de stalling worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts