dinsdag 20 september 2016

Bruder takelwagen met jeep

Deze MAN GTA takelwagen heeft een kantelbare cabine waardoor je zicht hebt op het motorblok. Vrachtwagens, kiepautos, vuilniswagens, hijskranen en nog veel . Bruder speelgoed tegen zeer scherpe prijzen. De vrachtwagen heeft een eigen uitschuifbare kraan, waarmee de jeep kan worden opgetakeld. Wanneer een voertuig bij een ongeval betrokken is en moet worden weg gehaald komt de takelwagen pas echt in actie. Het laadplatform word verplaatst en de . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Scherpe prijzen, snel geleverd en servicegericht dat is bitzz. De voorruit is gemaakt van transparant polycarbonaat zodat . Door de kantelbare cabine hebje zicht op het motorblok. Bijzonderheden: te combineren met alle aanhangers van Bruder. De truckopbouw bestaat uit een uitschuif- en draaibare kraan.


De sleepauto heeft verschillende mogelijkheden om de Jeep te . Bevat ook de Jeep , met reservewiel en takel benodigdheden! Speelgoed en spelletjes eenvoudig online vergelijken op. Takel de JEEP weg met de takelwagen en ga gerust weer op pad: een . Deze miniatuur takelwagen is afkomstig van het kwaliteitsmerk Bruder. De takelwagen is van het merk Mercedes-Benz.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Laadt de JEEP op de sprinter nadat je . Vanzelfspreken kan de bergingsauto iedere auto met pech naar de . Plaats dan een gratis advertentie voor bruder advertenties of andere spullen of. MAN TGA afsleep vrachwagen met jeep (schaal 1:16).


Hij is net zo fascinerend als het echte voertuig waarop het model is . Jeep Wrangler Met Aanhanger En Cat 1:Bruder. Jeep mit Boot) Siku 55set Stadt Aeronaut 7730/STAALDRAAD 5MM x 1M. NML-Lego 600Cementwagen Lego 600Takelwagen NML -Lego . Brandweerman Sam - Takelwagen Feniks.


Vtech Vtech Toet Toet Auto Tim Takelwagen 80-126923. Ipad cover Replay black camouflage Jeep speelgoed Jodelbaan New Classic Toys: sterren 44x42x9. Voertuig Wonderworld Takelwagen 9x14xcm Voertuig Wonderworld Taxi geel 14x14x14 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts